Explózia: Na Prievozskej ulici vystrelilo do vzduchu kanalizačné poklopy

14.11.2022
0

Zdroj: An Val

Páčil sa vám článok?

Bolo počuť ranu a následne vzduchom lietali železné poklopy. Viaceré hliadky bratislavských policajtov v pondelok večer asistujú príslušníkom hasičom pri netradičnej udalosti, ku ktorej došlo krátko po 17:30 h. Viac nám prezradil bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Na linke 158 sme prijali informáciu o vystreľujúcich kanalizačných poklopoch, ku ktorým má dochádzať z doposiaľ presne nezistených príčin v úseku Prievozskej ulice.
Z bezpečnostných dôvodov momentálne policajti usmerňujú premávku v tomto úseku, rovnako asistujeme pri evakuácii osôb z blízkeho biznis centra, " uviedol Szeiff. 

K zraneniu ľudí zatiaľ nedošlo, o prípadných ďalších obmedzeniach budú policajti verejnosť informovať.

Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

"Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú na uliciach Plynárenská a Prievozská v bratislavskom Ružinove, kde dochádza k vystreľovaniu kanalizačných poklopov. Na mieste bola nameraná vysoká kocentrácia CO2. Zasahujúci hasiči vykonávajú prieskum oblasti. Administratívna budova BBC-1 bola evakuovaná. Pri udalosti zasahuje viac ako 30 profesionálov zo všetkých bratislavských hasičských staníc a dobrovoľní hasiči z DHZO Ružinov. Pri udalosti sa doposiaľ nikto nezranil," informovala nás o udalosti hovorkyňa hasičského prezídia Katarína Križanová. 

Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

(ms) 

Páčil sa vám článok?