VIDEO: Policajti zastavili vozidlo s označením polície Spojených štátov amerických - kto v ňom sedel?

7.1.2022

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí dopravní policajti vo štvrtok (6. 1.) namerali a následne zastavili vozidlo s označením polície Spojených štátov amerických. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. Polícia SR dala na Facebook žartovnú otázku či nás po amerických vojakoch prišiel obsadiť prvý americký policajt...

Hliadka diaľničného oddelenia v Bratislave namerala na viacerých miestach diaľnice D1 počas štvrtkového večera vozidlo značky BMW, ktoré malo označenie Police a Emergency Dial 911. Toto vozidlo podľa Szeiffa prekročilo na viacerých miestach maximálnu dovolenú rýchlosť, pričom najväčšie prekročenie rýchlosti bolo o 49 kilometrov za hodinu.

„Po zastavení bola vodičovi - občanovi Slovenskej republiky, ktorý si svoje vozidlo skrášlil takýmto označením, uložená bloková pokuta za spáchaný priestupok. Tú vodič neuhradil na mieste a z uvedeného dôvodu mu policajti zadržali vodičský preukaz," poznamenal Szeiff s tým, že po zaplatení pokuty mu vodičský preukaz vrátia.

V tejto súvislosti apeluje polícia na vodičov, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, plne sa venovali vedeniu motorových vozidiel, ako aj dodržiavali maximálne dovolené rýchlosti.

(TASR)

V Miloslavove to vrie - mládež sa tlčie na ulici, padajú vyhrážky smrťou a pred domom "agresorky" má byť v nedeľu protest!

Do redakcie nám prišla kópia videa, ktoré bolo zverejnené na sociálnej sieti a je na ňom vidno partiu mladých ľudí z Miloslavova ako slovne a potom aj fyzicky napádajú tínedžerku, ktorá pravdepodobne bola účastníčkou šikany 11-ročnej Andrejky zo dňa 2. januára 2022. Vyzerá to, že mládež z obce sa rozhodla zobrať spravodlivosť do vlastných rúk, čo určite nie je dobré!

Páčil sa vám článok?