VIDEO: Muž a žena si naložili do vozíka tovar za 300 eur a odišli s ním cez vchod bez zaplatenia!

23.9.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ - V súvislosti s vyšetrovaním trestného činu krádeže sa policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osôb na videu. Ide o dvojicu muž a žena, ktorí prišli do supermarketu na Muchovom námestí v Petržalke, naložili si do nákupného vozíka tovar za 300 eur a odišli s ním cez vchod bez zaplatenia...

"Podľa zistených informácii ku krádeži došlo dňa 21. augusta 2021 v čase od 14:45 h – 15:10 h v piatom bratislavskom okrese. V uvedenom čase mali doposiaľ nestotožnené osoby odcudziť rôzny tovar z predajne potravín na Muchovom námestí, a to tak, že si ho najprv naložili do nákupného vozíka a následne s ním odišli mimo pokladničnej zóny bez zaplatenia," informovala o prípade Polícia SR z Bratislavského kraja na svojom Facebooku, kde nájdete aj nasledujúce video:  

"Poškodenej spoločnosti vznikla takýmto konaním škoda vo výške 301,99,- eur. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na videu, nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy na našej FB stránke," dodali bratislavskí policajti. 

Viacero čitateľov Bratislavských novín sa v diskusii k tomuto článku na sociálnej sieti zaujímalo, akým spôsobom poškodená spoločnosť určila celkovú výšku spôsobenej škody. Preto sme sa obrátili na hovorkyňu spoločnosti BILLA s doplňujúcou otázkou a Ing. Kvetoslava Kirchnerová nám na ňu odpovedala: "Polícia vo svojom videu zverejnila iba výsek z nášho kamerového záznamu. Na základe celého záznamu sme vedeli vyčísliť celkovú sumu za odcudzený tovar."

(ars)​

Páčil sa vám článok?