Nočný lejak: Gagarinovu zaplavilo, vznikli viac ako hodinové kolóny

17.9.2021
0

Zdroj: Čitateľka Alena

Páčil sa vám článok?

Výdatné nočné dažde opäť zaplavili podjazd na Gagarinovej ulici, ktorá bola ešte aj ráno neprejazdná v oboch smeroch. V súčasnosti už je doprava na tejto tepne Bratislav, obnovená.

"Gagarinova je v súčasnosti neprejazdná z dôvodu zaplaveného podjazdu. Premávku v tomto úseku usmerňujú bratislavskí dopravní policajti. Pokiaľ je to možné, na prejazd odporúčame využiť alternatívnu trasu," informoval nás ráno bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. 

Obchádzka vedľa cez Mierovú, v meste sa vytvorili kolóny, v ktorých vodiči strávili aj do dvoch hodín.

Zdroj: Čitateľka Alena

Takto to vyzeralo nadránom. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

A takto o pár hodín neskôr. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

V súčasnosti už je premávka na Gagarinovej obnovená. 

Pred deviatou ráno zaplavený podjazd pri cintoríne na Gagarinovej ulici v Bratislave už otvorili. Stále sa tam však tvoria kolóny. Informuje o tom nielen bratislavská polícia na sociálnej sieti, ale aj Zelená vlna: "Na Dolných honoch sa zdržíte na všetkých výjazdoch smer centrum viac ako hodinu," uvádza. Obnovené sú aj linky 65, 75, 201 a 202 po pôvodných trasách, informuje Dopravný podnik Bratislava. Zdržanie je v Ivanke pri Dunaji v smere do Bratislavy. Vodiči si tam počkajú 25 minút. V Bratislave na Trnavskej ceste v smere do centra sa "ťukla" dodávka s autom, aj v tomto úseku sa vodiči zdržia.
Tridsaťminútová kolóna je na Ulici Svornosti a Popradskej ulici a tiež na úseku Most pri Bratislave - Vrakuňa - Bratislava.

(ms, TASR) 

Páčil sa vám článok?