Pokus o znásilnenie po vystúpení z autobusu MHD: Polícia pátra po identite tohto muža

25.8.2021
0

Zdroj: Polícia SR

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ: Vzhľadom k tomu, že hľadaný muž sa sám príhlásil na polícii, sme jeho tvár už zamazali. Ženu krátko po vystúpení z autobusu prepadol neznámy muž. Bratislavskí policajti vyšetrujú zločin sexuálneho násilia v štádiu pokusu, ku ktorému došlo ešte v noci 31. júla 2021 v mestských častiach Podunajské Biskupice a Vrakuňa.

"Mladá žena, ktorá vystúpila krátko po 23.00 h z autobusu MHD na Dudvážskej ulici, prešla zo zastávky k bytovému domu na Toryskej ulici. Počas otvárania vstupných dverí do bytového domu sa na ňu vrhol doposiaľ neznámy muž, ktorý ju mal spozorovať v autobuse, sledovať až k bytovému domu a tam sa ju pokúsil násilím donútiť  k sexuálnemu styku. Poškodená však začala kričať a páchateľ z miesta utiekol," informovali o prípade policajti.

V súvislosti s týmto prípadom sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o identifikáciu muža na  záberoch, ktorý by svojimi informáciami mohol napomôcť pri objasnení tohto skutku. 

Zdroj: Polícia SR

Neviete, kto je muž v okuliaroch? 

Akékoľvek informácie k jeho totožnosti môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(ms) 

Páčil sa vám článok?