Ďalší zásah policajtov v Pentagone: Expertíza potvrdila nález heroínu a metamfetamínu

15.7.2021
Pentagon

Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti opäť zasahovali na Stavbárskej v problémovom Pentagone, policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie zo zločinu výroby omamných a psychotropných látok na Bratislavčana Vladimíra R. z Bratislavy. Hrozí mu pobyt za mrežami na 3 až 10 rokov.

O tom že policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II aktívne bojujú proti drogovej trestnej činnosti v rámci obytného domu „PENTAGON“ na Stavbárskej ulici a jeho okolí svedčí aj akcia z tohto týždňa. Obvineniu zo zločinu výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi čelí 49-ročný Vladimír R. z Bratislavy, ktorému obvinenie vzniesol policajný vyšetrovateľ.

"Policajti na základe príkazu sudcu okresného súdu v Bratislave zrealizovali v ranných hodinách dňa 13.07.2021 policajti druhého bratislavského okresu v súčinnosti s Pohotovostným policajným útvarom Odboru poriadkovej polície v Bratislave domovú prehliadku jedného z bytov," priblížil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Dodal, že policajti aj v rámci domovej prehliadky našli a zaistili okrem iných vecí dôležitých pre trestné konanie aj materiál, o ktorom vzniklo podozrenie že môže ísť o drogy. Toto podozrenie následne potvrdila expertíza. Tou bolo podľa predbežného vyjadrenia preukázané, že ide o heroín a metamfetamín.

"Vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na väzobné stíhanie obvineného, ktorý bolo odovzdaný na Okresnú prokuratúru Bratislava II. Obvinený na rozhodnutie sudcu o jeho vzatí do väzby v súčasnosti čaká v cele policajného zaistenia," dodal k prípadu Szeiff s tým, že mu hrozí pobyt za mrežami na tri až desať rokov.

 (ts,nc)

 

Páčil sa vám článok?