Krik a policajný zásah pri Pentagone. Zisťovali sme, čo sa deje

29.4.2020
0

Zdroj: Čitateľka Alena

Páčil sa vám článok?

K známej bytovke v bratislavskej Vrakuni na Stavbárskej ulici dnes prišli zasahovať policajti na minimálne štyroch vozidlách. Po okolí sa ozýval, krik, zisťovali sme, čo sa stalo.

"Je tu krik, nejaká zvada. Pokiaľ viem, niekto dokonca vytiahol zbraň," opísala nám situáciu miestna obyvateľka Alena. Ako môžete vidieť na fotografiách, na miesto prišlo niekoľko policajných áut.

Zisťovali sme na polícii, čo sa pri známej bytovke vlastne stalo. "Hliadky polície boli vyslané na preverenie oznámenia, v zmysle ktorého malo dôjsť ku konfliktu osôb z dôvodu predbehnutia sa pri pokladni. Hliadky okolnosti incidentu preverili a vec vybavili na mieste," povedala nám bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Zdroj: Čitateľka Alena

Pri Pentagone sa zvyknú celé dni zdržiavať ľudia väčšinou závislí od drog. Mnohí z nich tu po okolí i prespávajú. V minulosti si dokonca v neďalekom parčíku vybudovali celý stanový tábor, v niektorých príbytkoch mali zavedenú aj elektrinu. Keď sa tábor na jeseň podarilo vypratať, drogovo závislí sa presťahovali priamo pod bytovku, kde taktiež stanujú. Veľmi často sa zdržujú i na schodoch, ktoré sú zachytené na našich fotografiách.

Zdroj: Čitateľka Alena

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie