VIDEO: Nepoznáte ich? V priebehu noci sa dobýjali do predajne s hodinkami v Eurovei

16.1.2020
0

Zdroj: Polícia SR

Páčil sa vám článok?

Dnes (dňa 16.01.2020) krátko po 02.30 hod doposiaľ neznámi páchatelia v priestoroch obchodného centra na Pribinovej ulici (Eurovea) poškodili sklenenú výplň dverí jednej z predajní, konkrétne predajňu s luxusnými hodinkami. V tejto súvislosti sa policajti obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikácii spomínaných mužov.

"Osoby, po ktorých totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu prípadu, ktorý je na Obvodnom oddelení PZ Bratislava Ružinov – západ  objasňovaný ako prečin poškodenia cudzieho majetku. Škoda spôsobená poškodenej spoločnosti bola vyčíslená vo výške 8.000 eur," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Muži sa začali dobýjať do dverí, no po pár sekundách sa dali na útek. 

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na videu (fotografiách), k ich súčasnému pohybu a pobytu môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158.

ROZHOVOR Mama dobitého Adama: Richard mi zobral pokojný spánok

Z Námestia SNP či Obchodnej ulice sa stali lokality známe násilnými incidentmi. Mesto Bratislava tu preto minulý rok posilnilo kamerový systém o 6 kamier. V súčasnosti stále pracuje na zvyšovaní bezpečnosti, pretože incidentov neubúda. Pred Vianocami sme informovali o ďalšom útoku v centre mesta, keď mladého Adama napadli počas akcie, na ktorej hral ako DJ. Chcel brániť svoju priateľku, avšak sám skončil s vážnymi zraneniami. Porozprávali sme sa jeho mamou, ako sa prípad ďalej vyvíja.

(ms) 

Páčil sa vám článok?