Krvavá bitka i vražda: Policajti zastavili vodiča so zranenou tvárou, následne objavili i mŕtvu ženu

5.12.2019
0

Zdroj: Polícia - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti vyšetrujú krvavý incident, pri ktorom prišla o život žena. Na stopu sa mu dostali po tom, čo odstavili podozrivého vodiča auta.

"Policajti včera krátko pred 22.30 hod kontrolovali vodiča (jeho auto na úvodnej fotografii), ktorý javil známky požitia alkoholu. Policajti ale na mužovi spozorovali aj čerstvé zranenia jeho tvári a na rukách. Preverovaním pôvodu jeho zranení zistili, že v Kučišdorfskej doline došlo medzi vodičom a ďalšími dvoma osobami k fyzickej roztržke s nožom," objasnila nám začiatok tragického príbehu bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Zasahujúci policajti:

Zdroj: Polícia - Bratislavský kraj

"Na základe týchto skutočností sa na miesto ihneď dostavili ďalšie hliadky Policajného zboru, ktoré začali informácie vodiča preverovať. Výsledkom ich  preverovania a pátrania bolo telo ženy bez známok života, ktoré policajti našli v jarku na Fajgalskej ceste v Pezinku," dodala. 

Prípad si vzhľadom na jeho závažnosť prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície krajského riaditeľstva polície v Bratislave, ktorý začal trestné stíhanie vo veci vraždy. Na mieste sa v súčasnosti vykonávajú všetky ďalšie vyšetrovacie úkony. 

Miesto, kde našli mŕtvu ženu:

Zdroj: Polícia - Bratislavský kraj

Článok budeme aktualizovať. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?