Policajti riešia prípad muža privretého vo dverách autobusu MHD

19.9.2019
0

Zdroj: Peter Martinko

Páčil sa vám článok?

Krajský dopravný inšpektorát (KDI) v Bratislave rieši prípad cestujúceho uviaznutého v dverách autobusu MHD. Muž mal dobiehať na autobus, ale nestihol nastúpiť, pričom nohu už mal vo dverách a vozidlo ho malo ťahať niekoľko metrov po ulici.

"Bližšie okolnosti a príčiny udalosti vedenej ako dopravná nehoda sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uviedol v tejto súvislosti hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff.      

Hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová potvrdila, že túto udalosť evidujú, jej preverovanie je však v súčasnosti záležitosťou polície.

Obaja hovorcovia zároveň zdôraznili, že prípad, ktorý sa odohral v mestskej časti Dúbravka v stredu (18. 9.) ráno, sa týka 28-ročného cestujúceho.

Ozval sa nám však čitateľ Marek, ktorý tvrdí, že bol svedkom celého incidentu a informácii hovorcov nerozumie. "Stalo sa to na zastávke Žatevná a určite to nebol muž, ale desaťročné chlapča. Nerozumiem, prečo to tvrdia. Sám som mu pomáhal nastúpiť do autobusu," informoval nás Marek s tým, že vodič chlapca ťahal cca 15 metrov napriek tomu, že na neho cestujúci kričali a stláčali stopku. O prípad sa však aj naďalej zaujímal a s políciou ako svedok spolupracoval a napokon mu bolo oznámené, že poškodená osoba v skutočnosti mala 28 rokov, hoci vzhľadom vyzerala oveľa mladšie. 

(TASR, ms)

Páčil sa vám článok?