Útočníka, ktorý napadol v autobuse manželský pár, zadržali!

31.5.2019
Autobus - výtržnosť

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Jedného z mužov, ktorí 22. mája surovo zbili v autobuse manželský pár, podľa našich informácií policajti už zadržali.

Manželov, ktorí išli z divadla, surovo napadla štvorica mužov. Dobrou správou je, že jeden z nich už je podľa nášho zdroja v rukách polície.

"Vyšetrovanie tohto prípadu aj naďalej pokračuje, vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť," reagovala na naše otázky bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

​"Podľa doterajších informácii medzi 23.00 až 23.30 hod, počas cestovania autobusom linky č. 83 zo zastávky MHD SAV na zastávku MHD Damborského, sa skupinka štyroch doposiaľ neznámych cestujúcich správala hlučne, robila neporiadok a rozhadzovala po autobuse rôzne veci. Dvaja cestujúci – manželský pár vo veku 50 rokov a 52 rokov - túto skupinku slušne napomenuli, na čo reagovali doposiaľ neznámi muži fyzickým napadnutím. Viacerými údermi do oblasti tváre spôsobili poškodeným rôzne zranenia a zlomeniny v oblasti tváre, pričom bezprostredne po skutku autobus opustili a utiekli na neznáme miesto. V prípade poškodenej ženy si zranenia vyžiadali hospitalizáciu v jednej z nemocníc," informoval nás ešte po čine bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. 

Správu budeme aktualizovať. 

(ms, lb) 

Páčil sa vám článok?