Agresívny vozičkár sa stále pohybuje v uliciach, polícia sa nevyjadruje

17.5.2019
0
Vozičkár

Zdroj: Ilustračné foto: TASR - Michal Svítok

Páčil sa vám článok?

Máme fotografie útočníka! Hoci polícia mlčí, podarilo sa nám zistiť viac. Pred vyše dvomi týždňami Bratislavčanku Zuzanu sexuálne napadol vozičkár, ktorému chcela pomôcť a následne sa ju pokúsil zraziť. Mnohých stále zaujíma, ako prípad pokračuje a či už muža vypátrali .

„Uvedenou vecou sa už zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I. S prihliadnutím na štádium konania bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť,“ povedal nám hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff. My však už vieme viac.

Zuzana nám krátko po útoku opísala celý incident, ktorý sa stal neďaleko Patrónky: "Stál pri predajni Yamaha motoriek. Požiadal ma o pomoc, aby som mu pomohla vyložiť chodidlo na stupienok na vozíčku. Keď som sa zohla k jeho nohe, zdrapol ma za hlavu a tlačil ju k rozkroku." Následne sa mužovi vytrhla a utekala preč na zastávku autobusu. „Keď som bola asi v polovici cesty, zrazu bol za mnou. Má totiž tichý elektrický vozíček. A tak ma nabral zozadu, že som takmer spadla. Opäť som sa vyšklbla a bežala na Patrónku,“ dodala.

VIDEO Exkluzívna spoveď Zuzany, ktorú napadol vozičkár: Čím všetkým si musela prejsť a čo najviac policajtov zaujímalo?!

Bratislavčanku Zuzanu M. v stredu 1.mája okolo siedmej večerna rohu Lamačskej cesty a odbočky na Železnú Studničku (pri obchode Yamaha) požiadal o pomoc vozičkár. Keď mu chcela pomôcť, schmatol ju za hlavu a tlačil si ju do rozkroku. Keď sa mu vytrhla a utekala preč, dostihol ju na chodníku a vrazil do nej s elektrickým vozíkom. Podarilo sa jej ujsť a rozhodla sa, že bude varovať ostatné ženy pred týmto nebezpečným indivíduom. Krátko po celom incidente ho totiž z autobusu zočila, ako opäť stojí na mieste, kde ju požiadal o pomoc. So Zuzanou sme sa osobne stretli. Porozprávala nám, čím všetkým si od incidentu prešla. Posúďte sami, či je toto normálne?!

​Podľa našich informácií polícia už identitu vozičkára, ktorý napadol Zuzanu, pozná. Dokonca ho aj vypočuli. Ide o Michala S. Ten sa naďalej bez problémov pohybuje po Bratislave. Čitatelia ho videli na viacerých miestach a v redakcii máme aj niekoľko jeho fotografií a celé meno. Vzhľadom na zachovanie jeho bezpečnosti sme sa však rozhodli tieto údaje nezverejniť.

(lb)

Páčil sa vám článok?