Zuzanu napadol na Patrónke úchylný vozičkár! Tlačil jej hlavu do rozkroku!

1.5.2019
0
Vozičkár

Zdroj: Ilustračné - TASR/AP

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Traumatizujúci zážitok v stredu 1. mája zažila Bratislavčanka Zuzana M. Okolo siedmej večer ju na rohu, pri odbočke z Lamačskej cesty na Železnú studničku (Cesta na Červený most) , napadol vozičkár. Keď mu chcela pomôcť, násilným spôsobom jej tlačil hlavu do rozkroku. To však nie je všetko!

„Stál pri predajni Yamaha motoriek. Požiadal ma o pomoc, aby som mu pomohla vyložiť chodidlo na stupienok na vozíčku. Keď som sa zohla k jeho nohe, zdrapol ma za hlavu a tlačil ju k rozkroku,“ napísala nám Zuzana. Keď sa útočníkovi vytrhla a zvrieskla, že je idiot, utekala na zástavku Mokrohajská.

Tu však celý stresujúci a nepríjemný zážitok nekončí. „Keď som bola asi v polovici cesty, zrazu bol za mnou. Má totiž tichý elektrický vozíček. A tak ma nabral zozadu, že som takmer spadla. Opäť som sa vyšklbla a bežala na Patrónku,“ spomína na nepríjemný zážitok Bratislavčanka. Najviac ju šokovalo, že keď sedela v autobuse, tak ho opäť uvidela na tom istom mieste, kde ju požiadal o pomoc.

Miesto, kde mal Zuzanu osloviť muž na vozíku :

Zdroj: google maps

​Celú nepríjemnú príhodu nahlásila na polícií. „Na 158 mi povedali, že tam pošlú hliadku. V Dúbravke na polícii mi oznámili, že to nahlásia kolegom z Karlovej Vsi alebo Starého Mesta, lebo vraj miesto činu patrí jedným z nich,“ povedala pre banoviny.sk  Zuzana M. Sama sa z nepríjemného zážitku spamätáva a začali sa jej na doudieraných nohách od nárazov vozíka tvoriť modriny.u

"Uvedenou vecou sa už zaoberá príslušný útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I. V prihliadnutím na štádium konania, bližšie informácie v súčasnosti nie je možné konkretizovať," povedala nám k prípadu bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.  

Zuzana tvrdí, že keby nebola fyzicky zdatná, asi by to mohlo dopadnúť horšie, a preto chce aj týmto spôsobom upozorniť všetky ženy, aby si dávali pozor na vozičkára v okolí Patrónky a predajne Yamaha. Podľa jej popisu má hnedé vlnité vlasy, bradu, fúzy, hnedé oči, prekrvenú tvár. Vyzerá, akoby nemal krk.

(lb)

Páčil sa vám článok?