Nenapraviteľný: Vodič mal zákaz šoférovať, no opil sa, sadol za volant a havaroval

21.4.2019
0
Nehoda na Krahulčej ulici

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti riešili ešte v piatok v mestskej časti Nové Mesto prípad vodiča, ktorý mal tak vypité, že po vystúpení z auta spadol na zem.

"Vo večerných hodinách došlo v Bratislave na ulici Krahulčia k dopravnej nehode. Vodič vozidla značky Fiat Punto sa na uvedenej ulici s vozidlom otáčal a pri cúvaní sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, zišiel z vozovky a narazil do betónovej hrudy. Pri dopravnej nehode k zraneniu vodiča nedošlo, ale pri vystupovaní z vozidla spadol na zem a udrel si hlavu. Následne mu policajti pri dychovej skúške namerali 1,73 promile alkoholu v dychu. Lustráciou bolo tiež zistené, že vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá," informovali na sociálnej sieti policajti.

Vodič je podozrivý zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia, policajti ho následne eskortovali na oddelenie. Prípad riešia v tzv. „superrýchlom“ konaní. V prípade preukázania viny hrozí vodičovi trest odňatia slobody až na dva roky.

Zdroj: Polícia

​Celkovo bol počas Veľkého piatku hliadkami polície v Bratislave zistený alkohol v dychu u piatich vodičov.

Páčil sa vám článok?