Správy z podsvetia 05/1998

27.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

NA VAJNORSKEJ ULICI napadol 29-ročný Bratislavčan 20-ročného mladíka zo Svätého Jura a z vrecka teplákov mu vzal 450 korún.

V ISTROPOLISE zasahovali policajné hliadky po tom, čo tu strážna služba zadržala 22-ročného Bohumíra L., ktorý spolu s 24-ročným Jozefom R. (ten sa neúspešne pokúsil utiecť) chystali kradnúť, ako o tom svedčilo zaistené náčinie. Oboch predviedli na policajné oddelenie.

NA OVRUČSKEJ ULICI trio neznámych páchateľov okradlo 37-ročného muža. Lupiči si s ním dohodli schôdzku v byte, ktorý im chcel prenajať. Po dosiahnutí dohody mu odovzdali peniaze za prenájom. Pri odchode ho však jeden z nich napadol, peniaze mu vzal a ukradol mu aj kľúče od jeho auta Opel Frontera, na ktorom všetci traja odišli. Vozidlo ešte v ten deň našli na diaľnici pri Břeclavi.

NA ROMANOVEJ ULICI v byte 47-ročného Bratislavčana našli policajti pri domovej prehliadke šesť mikroténových vrecúšok a 15 skladačiek, ktoré obsahovali 31,46 gramu 10-percentného heroínu.

NA PEČNIANSKEJ ULICI vo vchode do domu predpoludním prepadli dvaja neznámi lupiči 51-ročného a ukradli mu 37 000 korún.

NA KRÁSNOHORSKEJ ULICI z bytu 44-ročného majiteľa neznámy vlamač bez stôp násilia ukradol revolvery Desert Eagle a Taurus, dva perkusné revolvery Remington a jeden Colt Walker. Zbrane v hodnote 98 000 korún mal majiteľ v legálnej držbe.

NA BÚDKOVEJ CESTE zmizlo strieborné Audi A6, ktoré si rakúska firma Nord cení na 1,2 milióna korún.

NA SEDLÁRSKEJ ULICI vykradli Irish Pub. Páchateľ sa do skladu dostal cez šachtu, ktorou sa prepravujú pivné sudy. Následne sa vlámal do kancelárie a zo zásuvky ukradol tržbu 320 000 korún.

NA RADVANSKEJ ULICI ukradli čierny Volkswagen Passat Variant v hodnote 1,5 milióna korún, ktorý patril bratislavskej firme WM, a.s.

NA MLIEKARENSKEJ ULICI sa snažil vlámať do unimobunky firmy Milex 23-ročný zamestnanec súkromno-bezpečnostnej služby, ale privolaná hliadka ho zadržala.

NA NEVÄDZOVEJ ULICI pri Jadrane zasahovali policajti na základe telefonického oznámenia na linku 158 proti 21-ročnému Pavlovi Č. z Petržalky, ktorý odtrhol mreže, rozbil sklo a vnikol do objektu firmy Interglobad, kde sa chystal kradnúť.

NA ULICI SVORNOSTI občania upozornili políciu na červenú Ladu jazdiacu v protismere. Privolaná policajná hliadka našla vozidlo so spusteným motorom a stieračmi stáť na kraji vozovky. Vnútri sedeli opití ľudia - vrátane vodiča. Skončili na policajnej stanici.

Páčil sa vám článok?