Zbabelá lúpež na zastávke MHD: Maloletého chlapca udieral do hlavy, chcel mu vziať hodinky

6.2.2019
0
Vodiči, pozor, zajtra sa policajti zamerajú na dodržiavanie pravidiel - policia v
Páčil sa vám článok?

Aký zbabelý musí byť zločinec, keď sa rozhdone napadnúť a okradnúť dieťa? Policajtii v bratislavskej Dúbravke zadržali lupiča, ktorý na autobusovej zastávke zaútočil na chlapca. Dokonca ho udieral aj kolenom.

Policajti v Bratislave IV objasnili ďalšiu lúpež. V tomto prípade je poškodeným maloletý chlapec, ktorý utrpel viaceré zranenia najmä v tvárovej časti hlavy. Vyšetrovateľ už obvinil zo zločinu lúpeže 20-ročného Michala F. z Bratislavy.

"Ku skutku došlo začiatkom tohto mesiaca na zastávke MHD Homolová v čase o 19:30 hod. V súčasnej dobe obvinený mal podľa doterajších informácií pristúpiť k poškodenému a najprv ho verbálne, následne aj fyzicky napadnúť údermi päsťami do tváre ako aj zadnej časti hlavy. Maloletému chcel z ruky odcudziť hodinky, avšak to sa mu nepodarilo. Vo fyzickom útoku preto obvinený pokračoval a naďalej chlapca udieral do oblasti hlavy, pričom poškodeného udieral aj kolenom.  Privolanou RZP bol maloletý prevezený k ošetreniu do jednej z nemocníc. Následne vykonaným úkonmi zo strany policajtov bol následne 20-ročný muž obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie," prezradil nám bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Lupiča už vzal sudca do väzby. Nakoľko spáchal zločin na chránenej osobe, hrozí mu pobyt za mrežami na sedem až dvanásť rokov.

(ms)

Páčil sa vám článok?