Neuveriteľné: Na pumpe si kúpil zapaľovač a následne sa ju pokúsil podpáliť

5.2.2019
0
Policajná páska

Zdroj: FB Polícia

Páčil sa vám článok?

Policajti v bratislavskom Ružinove vyšetrujú prípad, v ktorom iba zázrakom nedošlo k tragédii. Rado (28) totiž na pumpre porozlieval benzín, ktorý sa následne pokúsil zapáliť.

"Podľa doterajších informácií si obvinený muž v sobotu 02.02.2019 krátko pred 19.00 hod zakúpil vo vnútorných  priestoroch jednej z čerpacích staníc v druhom Bratislavskom okrese cigarety a zapaľovač. Muž vyšiel z predajne, pristúpil k stojanu z ktorého vytiahol tankovaciu pištoľ a začal polievať s benzínom samotný stojan ako aj jeho bezprostredné okolie. Následne  vytiahol zakúpený zaopaľovač a pokúsil sa vyliaty benzín zapáliť, čo sa mu však nepodarilo," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Týmto mimoriadne nebezpečným konaním vystavil ľudí do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví ako aj spôsobeniu poškodenia majetku veľkého rozsahu. Na miesto sa v krátkom čase dostavila policajná hliadka, ktorá mužovi v ďalšom konaní zabránila a obmedzila ho v súlade so zákonom na osobnej slobode," dodal Szeiff.

K incidentu došlo na Strojníckej ulici (obchvat) v Ružinove. Radovi z Popradu hrozí za všeobecné ohrozenie  štyri roky až desať rokov za mrežami.

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie