Pri streľbe v Petržalke asi muž zabil ženu, potom seba, rozhodne pitva

23.1.2018
0
Streľba V Petržalke

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Polícia vyšetruje prípad pondelkovej (22.1.) streľby na Rovniankovej ulici v bratislavskej Petržalke, pri ktorej zomreli 23-ročná žena a 26-ročný muž. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Podľa polície sa možno zatiaľ iba domnievať, že muž zavraždil svoju družku a následne otočil zbraň proti sebe. „To, čo sa presne stalo, preukáže dnešná pitva,“ informuje polícia a dodáva, že skúma aj motív činu. „Našťastie, polročné dieťa páru prežilo,“ dopĺňa polícia. O prípade, keď pri výťahu našli policajti umierajúceho muža a mŕtvu ženu, sme informovali už včera.

Mihalíková ďalej  uviedla, že na mieste činu zaistila polícia krátku strelnú zbraň, ktorú mal 26-ročný muž v legálnej držbe. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a zločinu zabitia.

„S prihliadnutím na štádium trestného konania, bližšie informácie k prípadu v súčasnosti nie je možné poskytnúť. Akonáhle to procesná situácia umožní, budeme verejnosť o prípade informovať,“ doplnila Mihalíková.

(TASR)

Páčil sa vám článok?