Streľba v Petržalke: Na chodbe ležali mŕtvi muž so ženou, pri nich živé bábätko

22.1.2018
0

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Tragédia. Pri streľbe v paneláku v bratislavskej Petržalke dnes vyhasli dva životy. Na chodbe ležala mŕtva žena a umierajúci muž. A pri nich malé dieťa. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

„Dnes v popoludňajších hodinách (krátko po 14.45 hod) sme prijali oznámenie o streľbe v jednom z obytných domov na Rovniankovej ulici v Mestskej časti Bratislava – Petržalka. Na miesto sa ihneď dostavili hliadky Policajného zboru a služba rýchlej zdravotnej pomoci. Na chodbe v blízkosti výťahu bolo nájdené telo ženy (23) a muža (26) so strelnými zraneniami a maloleté dieťa. Žena zraneniam na mieste podľahla. Mužovi bola poskytnutá prvá pomoc, no aj napriek snahe záchranárov zraneniam rovnako podľahol,“ informovali policajti.

Dieťatko má iba pol roka

„Zdravotníci vykonali prehliadku aj maloletého dieťaťa, ktorá jeho zranenia vylúčila. Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ... Policajti zároveň kontaktovali sociálneho pracovníka za účelom zabezpečenia starostlivosti o maloleté dieťa,“ dodali muži zákona.

Policajti neskôr potvrdili, že mŕtvi boli rodičmi dieťaťa. To má iba pol roka a je v poriadku. „Na mieste policajti zaistili aj krátku strelnú zbraň, ktorú mal 26-ročný muž v legálnej držbe. Zaistená zbraň bola za účelom jej skúmania zaslaná na Kriminalistický a expertízny ústav PZ. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a zločinu zabitia,“ informovala nás policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková..

FOTOGALÉRIA:

​(ms)

Páčil sa vám článok?