26-ročný muž chcel skočiť z mosta, ale policajti mu v tom zabránili

5.5.2017
0
26-ročný muž chcel skočiť z mosta, ale policajti mu v tom zabránili - m2
Páčil sa vám článok?

Policajti v Bratislave zasahovali ajv priebehu uplynulej noci, hliadka oddelenia služobnej kynológie zachránila život 26-ročného muža, ktorý chcel skočiť z jedného z mostov v druhom Bratislavskom okrese.

Krátko po 23.30 h sme prijali oznámenie o mladom mužovi, ktorý v blízkosti kruhového objazdu kúsok od Šípovej ulice chce skočiť z mosta. Hliadka sa bezodkladne dostavila na miesto, kde hodnovernosť tohto oznámenia potvrdila. Za zábradlím na moste stál muž, ktorý sa tohto zábradlia pridržiaval a zároveň sa nakláňal smerom k vode. Nakoľko javil známky nervozity, hliadka PZk mužovi pomaly pristupovala a súčasne s ním komunikovala. Po chvíli sa muž zábradlia pustil, ale v prípadnom skoku a následnom páde mu zabránili členovia hliadky, ktorý muža včas chytili a vytiahli spoza zábradlia,“ informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff.

Muž sa však namiesto vďačnosti začal voči členom policajtom správať agresívne, na čo voči nemu použili donucovacie prostriedky a dali mu na ruky putá. Následným preverovaním sa preukázalo, že ide o 26-ročného Bratislavčana. Muž uvedeným zákrokom žiadne zranenia neutrpel, avšak za účelom vykonania ďalších lekárskych vyšetrení bol privolaným vozidlom RZP prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.

(ts, ars, Foto: google.maps)

Páčil sa vám článok?