FOTO: Polícia pátra po tomto páchateľovi, ktorý prepadol banku v Auparku

30.4.2017
0
Polícia pátra po páchateľovi, ktorý prepadol banku v auparku - Aupark
Páčil sa vám článok?

Policajti vyšetrujú okolnosti lúpežného prepadnutia, ktoré sa odohralo včera (dňa 29.04.2017) vo večerných hodinách v priestoroch nákupného centra Aupark na Einsteinovej ulici v mestskej časti Bratislava – Petržalka.

Oznámenie o lúpežnom prepadnutí polícia prijala krátko pred 20.40 hod. Podľa dostupných informácií neznámy páchateľ vošiel do priestorov pobočky banky situovanej na prvom poschodí obchodného centra. Pod hrozbou použitia zbrane požadoval od zamestnancov vydanie finančnej hotovosti. Zamestnanec banky z  obavy o život a zdravie vydal finančnú hotovosť vo výške minimálne 50.000,- €, s ktorou neznámy páchateľ utiekol po sklenenom moste pre chodcov vedúceho z nákupného centra, následne po Panónskej ceste smerom do Petržalky. V čase lúpežného prepadnutia sa v priestoroch banky nachádzalo päť pracovníkov a jeden zákazník, k ich zraneniu však nedošlo. Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave po neznámom páchateľovi v súčasnosti intenzívne pátrajú.

Ďalšie okolnosti sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ Policajného zboru  v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpeže.

Popis osoby: Podľa súčasných informácií ide o muža vysokého cca 170-175 cm, strednej postavy, oblečenú mal čiernu bundu s bielymi pásmi na rukávoch, čierne športové nohavice, čierne tenisky a na rukách mal čierne rukavice. Muž mal na hlave a tvári čiernu parochňu s bradou.

V  tejto súvislosti polícia vyzýva občanov k spolupráci. Akékoľvek informácie k páchateľovi, k jeho súčasnému pohybu či pobytu, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Polícia zverejnila aj zábery z bezpečnostných kamier, na ktorých vidno páchateľa v priestoroch banky a nákupného centra. Nájdete ich v našej galérii.

(ts, ars, ilustračné foto: abn)

Páčil sa vám článok?