Správy z bratislavského podsvetia 23/2015

13.12.2015
0
Správy z bratislavského podsvetia 23/2015 - policia_znak
Páčil sa vám článok?

NA RUDNAYOVOM NÁMESTÍ počas omše v kostole ukradol neznámy páchateľ občianke Rakúska z otvorenej kabelky, ktorú mala položenú vedľa seba na lavici, peňaženku s tisíc švajčiarskymi frankami a osobné doklady, čím jej spôsobil škodu 1 070 eur.

NA HODŽOVEJ ULICI okradol 39-ročný Jozef M. z Bratislavy študenta spiaceho na zastávke MHD Poštová. Z vrecka vesty poškodenému odcudzil mobil, z nohavíc peňaženku so 630 eurami a osobné doklady. Keď sa poškodený zobudil a zistil, že mu chýba peňaženka, rozbehol za obvineným, ktorý bežal k budove pošty. Na Námestí SNP zbadala zlodeja hliadka policajného zboru, ktorá ho zaistila.

NA KORYTNICKEJ ULICI neznámy páchateľ zapálil prednú časť osobného vozidla. Požiarom došlo k zhoreniu celej prednej motorovej časti, ľavej strany a veľkej časti úložného priestoru, kde sa nachádzali doklady, elektrické káble, rôzny stavebný materiál, umelohmotný kanister s benzínom a rôzne elektrické náradie. Škoda spôsobená požiarom bola asi 3 000 eur a poškodením stavebného materiálu približne 2 000 eur. Plamene poškodili aj vedľa stojace vozidlo, na ktorom vznikla škoda 5 000 eur. Zisťovateľ príčin požiarov nevylúčil technickú poruchu, ani úmyselné podpálenie vozidla.

NA RAČIANSKEJ ULICI sa 28-ročná Mária F. z Bratislavy vlámala do zaparkovaného vozidla. Po oznámení hliadka spozorovala medzi garážami na Čiernovodskej ulici ženu, ktorej popis sa zhodoval s hľadanou osobou. Následne sem prišli aj svedkovia vlámania, ktorí ženu spoznali. Obvinená odcudzila dvoje slnečné okuliare a nabíjačku na mobil a navigáciu v celkovej výške 350 eur. Vlámaním spôsobila škodu na vozidle za 170 eur.

NA ČERNYŠEVSKÉHO ULICI sa neznámy páchateľ vlámal do domu. Poškodil vchodové dvere, následne sa presunul do suterénu, kde poškodil dvere a odcudzil kameru v hodnote 250 eur. Celková škoda bola asi 450 eur.

(mm)

Páčil sa vám článok?