Správy z bratislavského podsvetia 02/2013

24.1.2013
0
Páčil sa vám článok?

NA DRIEŇOVEJ ULICI v ranných hodinách polial neznámy muž dve ženy neznámou látkou. Jedna zo žien utrpela zranenia tváre a bola prevezená do nemocnice. Druhej spôsobila kvapalina zranenia nohy a taktiež bola ošetrená. Zaistené vzorky látky boli zaslané na expertízu. Polícia po mužovi pátra, hrozí mu odňatie slobody vo výške 4-10 rokov.

NA HODŽOVOM NÁMESTÍ podvečer účastník neohláseného verejného zhromaždenia 32-ročný Peter vystrelil niekoľkokrát do vzduchu. Teraz čelí  obvineniu z prečinu výtržníctva. Polícia zaistila zbraň, ktorá bola pravdepodobne plynová, a poslala ju na expertízu. Po preukázaní viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody vo výške troch rokov.

NA PÚCHOVSKEJ ULICI vo večerných hodinách zrazila električka 19-ročnú chodkyňu. Tá prechádzala po priechode pre chodcov vedúcom cez električkové koľajisko na červenú, pričom vošla do jazdnej dráhy električky jazdiacej von z mesta. Po zrážke zostala chodkyňa zakliesnená pod električkou a utrpela ťažké zranenia tváre, hrudníka a panvy. Vyprostili ju pomocou techniky Dopravného podniku. U 22-ročného vodiča električky dychovou skúškou alkohol nezistili. Materiálna škoda vzniknutá na električke je vyčíslená na 500 eur.

NA LEVOČSKEJ ULICI zadržala polícia večer 31-ročného Michala, ktorý sa chcel vlámať do firmy, ktorá sa zaoberá distribúciou zdravotného materiálu. Páchateľ zničil dvere a okno, škoda je vyčíslená približne na 6500 eur. Mužovi hrozí trest odňatia slobody vo výške 6 mesiacov až 3 roky.

NA BZOVICKEJ ULICI chcela 45-ročná žena spáchať samovraždu skokom z okna. Políciu vpustila do jej bytu na ôsmom poschodí jedna z obyvateliek. Žena sa zamkla v izbe, sadla si na parapetu okna a kričala, že sa zabije. Na presviedčanie policajtov nereagovala a komunikovať nechcela ani so zdravotníkmi. Policajti vyrazili dvere na izbe a zachytili ju  vo chvíli, keď sa rukami odtláčala od rámu a telom už bola vonku. Následne ju odovzdali do rúk lekárom.

(mch)

Páčil sa vám článok?