Správy z bratislavského podsvetia 1/2013

8.1.2013
0
Páčil sa vám článok?

NA NERUDOVEJ ULICI v skorých ranných hodinách horelo vozidlo Kia Sportage. Vyšetrovateľ na mieste konštatoval, že auto bolo zapálené úmyselne. Požiar spôsobil škodu vo výške približne 10-tisíc eur. Iná materiálna škoda nevznikla. Polícia po páchateľovi pátra.

NA BUDOVATEĽSKEJ ULICI sa popoludní vlámali dvaja páchatelia do zaparkovaného zamknutého auta Suzuki Ignis. 21-ročný Tomáš a 27-ročná Diana z auta ukradli programovacie zariadenie a kufrík s pracovným náradím. Pri krádeži ich zadržala policajná hliadka, ktorej krádež niekto nahlásil na linku 158. Obvineným hrozí trest až dva roky väzenia.

NA SVÄTOVOJTEŠSKEJ ULICI v skorých ranných hodinách vylúpili dvaja muži auto značky Audi. Polícia ich chytila na Bajkalskej ulici, pričom u 27-ročného Petra a 36-ročného Michala našla tablet a iné ukradnuté predmety. Spôsobili škodu vyše 1300 eur. Obaja muži skončili v policajnej cele.

NA VAJNORSKEJ ULICI prepadol neznámy muž večer pobočku banky. Pod hrozbou použitia zbrane žiadal muž od pracovníčok v banke finančnú hotovosť. Tie mu v obave o život a zdravie vydali približne 50-tisíc eur. Muž z banky ušiel, polícia po ňom pátra.

NA PANÓNSKEJ ULICI v blízkosti Umelého kopca bol postrelený 33-ročný muž. Strelné poranenie v oblasti brušnej dutiny utrpel počas poľovačky. Zranenie si vyžiadalo prevoz do nemocnice. Polícia zadržala podozrivého 56-ročného Bratislavčana, voči ktorému začne trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

NA KRÁNOHORSKEJ ULICI horel na Nový rok pol hodinu po polnoci byt. Požiar vznikol pravdepodobne neodbornou manipuláciou s pyrotechnikou. Tú nezistený páchateľ vyhodil z okna alebo balkóna iného bytu. Pyrotechnika dopadla na balkón, od ktorých sa požiar rozšíril do vnútra bytu. Majiteľovi vznikla škoda odhadnutá na najmenej 50-tisíc eur.

(mch)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?