Správy z bratislavského podsvetia 22/2012

21.11.2012
0
Páčil sa vám článok?

VO VAJNOROCH sa rozmohli krádeže v rodinných domoch. Len v novembri tam polícia zaevidovala štyri krádeže vlámaním, mesiac predtým jednu. Obyvatelia Vajnor na to nie sú zvyknutí, od januára do septembra tohto roku sa to stalo iba dva razy.

NA MILETIČOVEJ ULICI lupič prepadol pobočku banky. Krátko pred 17.00 h vošiel neznámy ozbrojený páchateľ do pobočky a pod hrozbou zbrane žiadal od zamestnancov vydanie peňazí. Tí mu ich vydali a on ušiel. Išlo o muža, približne 180 cm vysokého, strednej postavy. Na hlave mal tmavú šiltovku a kapucňu, oblečenú mal tmavú trojštvrťovú bundu.

NA GERCENOVEJ ULICI policajti v noci zadržali 33-ročného Andreja z okresu Snina, keď sa pokúšal vylomiť spätné zrkadlo zo Škody Fabia. Poškodil však iba plastový rám zrkadla a poškriabal predné dvere auta. Predtým odlomil spätné zrkadlá na Peugeote a na Daewe. To mu však nestačilo a odlomenými zrkadlami poškodil sklené výplne predných dverí a dvere jedného auta odlomeným zrkadlom doškriabal. Majiteľom áut urobil škodu za 500 eur. Hrozí mu za to rok väzenia.

NA BULHARSKEJ ULICI v jednej izbe ubytovne našli mŕtveho 51-ročného muža, ktorý zomrel na následky bodných zranení. Polícia krátko na to zadržala 35-ročného Alexandra z okresu Veľký Krtíš, ktorý je podozrivý z tejto vraždy. Prípad sa vyšetruje.

NA MLYNSKÝCH LUHÁCH urobili policajti prehliadku v ubytovni, kde našli u 53-ročného Gabriela G. z Bratislavy igelitové vrecká, prípadne skladačky s bielou neznámou kryštalickou látkou alebo hnedou neznámou látkou. Išlo o metamfetamín na približne viac ako 200 jednorazových dávok drogy, a o heroín na približne dve jednorazové dávky drogy. Mužovi hrozí za to väzenie na štyri až desať rokov.

(brn)

Páčil sa vám článok?