Muž v Petržalke postrelil psa a potom aj jeho majiteľa

15.11.2012
0
Muž v petržalke postrelil psa a potom aj jeho majiteľa - Bosakova policia
Páčil sa vám článok?

V Petržalke sa v utorok 13. 11. 2012 večer strieľalo. Na výbehu pre psov medzi Bosákovou a Černyševského ulicou podvečer 51-ročný muž strieľal na dvoch psov a následne postrelil 34-ročného majiteľa jedného zo psov.

Muža policajti na mieste zadržali. Po vykonaní potrebných úkonov ho umiestnili do cely policajného zaistenia. "V prípade pracuje polícia s viacerými vyšetrovacími verziami. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie a procesné úkony nie je v súčasnosti možné poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie," informovala včera bratislavská hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Petra Hrášková.

Strieľajúci muž mal údajne chrániť ženu s deťmi pred iným mužom, ktorý mal aj s kamarátom psov bez vôdzky. Psy však boli na výbehu pre psov, ktorý vymedzila a riadna označila petržalská samospráva. Strelec je podľa Petržalčanov bývalý policajt.

"Vyšetrovateľ v stredu Jozefa P. (51) obvinil z ublíženia na zdraví. Ak sa jeho vina dokáže na súde hrozí mu trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

(TASR)

Páčil sa vám článok?