Správy z bratislavského podsvetia 14/2011

13.4.2011
0
Páčil sa vám článok?

NA KALVÁRII objavili policajti u 21-ročného Bratislavčana a 26-ročného Pezinčana omamnú látku, psychotropnú látku, jed alebo prekurzor. Počas kontroly mali pri sebe 1 kus kovového šľuku sivej farby s obsahom neznámej sušenej zelenej látky rastlinného pôvodu, pričom bolo podozrenie, že ide o zakázanú látku. Zaistený materiál zaslali na kriminalistickú expertízu.

NA VAZOVOVEJ ULICI sa 29-ročný Bratislavčan vo vchode do bytového domu verbálne vyhrážal zabitím a fyzickou likvidáciou 37-ročnej žene, pričom svoje vyhrážky voči nej a jej manželovi viackrát zopakoval. Jeho konanie vyústilo až do fyzického napadnutia. Poškodenú chytil za ľavú ruku, ktorú jej vykrútil a vykĺbil. Žene spôsobil zlomeninu malíčka na ľavej ruke s predpokladaným časom liečenia 2 týždne. Svojím konaním navyše u poškodenej vzbudil dôvodnú obavu o život.

NA PREŠERNOVEJ ULICI neznámy páchateľ ukradol osobné motorové vozidlo Dodge Viper AE kabriolet. Spoločnosti, ktorej auto patrilo, krádežou spôsobil škodu 60 000 eur.

NA KORENIČOVEJ ULICI ukradli BMW X5. Auto neskôr spozorovala policajná hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky. Vodič vozidla po spozorovaní hliadky začal s autom unikať, pričom po narazení do dopravnej značky na Bieloruskej ulici „vyskočil" z vozidla a dal sa na útek. Policajti ho zadržali na Estónskej ulici.

NA RAČIANSKEJ ULICI vošiel štyridsaťtriročný muž z Brna do jednej predajne a pod hrozbou použitia zbrane žiadal od predavačky vydať finančnú hotovosť a spodnú bielizeň. Predavačka mu veci, ako aj peniaze z obavy o svoj život a zdravie napokon vydala, načo jej páchateľ zobral kľúč a zamkol v predajni. Počas lúpeže sa v predajni nenachádzal žiadny zákazník, lúpež sa zaobišla bez zranení. Policajti už päť minút po lúpeži podozrivého muža spozorovali na Ursínyho ulici, odkiaľ ho ihneď predviedli na oddelenie. Policajti zaistili zbraň aj 137 eur pochádzajúcich s najväčšou pravdepodobnosťou zo spomínaného lúpežného prepadnutia.

(mm, sb)

Páčil sa vám článok?