Policajtov zaškolia na osoby prvého kontaktu

7.4.2011
0
Páčil sa vám článok?

Príslušníkov poriadkovej, dopravnej a železničnej polície začnú v piatok 8. apríla 2011 na Krajskom riaditeľstve Policajného zboru v Bratislave školiť na osoby prvého kontaktu. Agentúru SITA o tom informovala Petra Hrášková z Krajského riaditeľstva policajného zboru.

Polícia tak realizuje projekt Bratislava - priateľské mesto pod záštitou Bratislavského kultúrneho a informačného strediska. Tento projekt prebieha už štvrtý rok a jeho hlavným cieľom je vybudovanie efektívnej siete osôb prvého kontaktu v meste. Účastníci projektu majú prostredníctvom koordinovaného welcome konceptu zabezpečiť sprostredkovanie pozitívneho obrazu hlavného mesta a súčasne poskytovať informácie návštevníkom Bratislavy.

Kontaktné osoby budú poskytovať počas Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji nosné informácie nielen k mestu ale aj k samotným majstrovstvám. K dispozícii budú mať materiály v troch jazykoch (slovenský, anglický, nemecký), ktoré obsahujú základné informácie o krajine, hlavnom meste, informačných centrách v Bratislave, možnostiach cestovania, kultúrnych pamiatkach a expozíciách, zdravotníckych službách a informáciách pre motoristov.

(sita)

Páčil sa vám článok?