Koncom apríla sa začne veľtrh kvetín Flóra

18.4.2007
0
Páčil sa vám článok?

V Inchebe - Expo na Viedenskej 7 sa v čase od 27. apríla do 1. mája uskutoční 28. ročník medzinárodného veľtrhu kvetín Flóra Bratislava 2007. Veľtrh je zameraný najmä na prezentáciu rezaných kvetín, črepníkových rastlín, okrasných drevín, semien, suchých a umelých kvetov.

Vystavená bude aj keramika, plasty, fontány, veľkonočný a vianočný dekoračný materiál, ale aj prípravky na ošetrovanie a prihnojovanie rastlín. Chýbať nebude obalová technika, drobná mechanizácia, stroje a zariadenia, zavlažovacie systémy, záhradné stavby a nábytok, ako ani skleníky. K dispozícii bude literatúra, poradenská činnosť, vinárske a vinohradnícke zariadenia i potreby a ďalší súvisiaci sortiment.

Výstavné priestory budú otvorené denne od 9.00 do 19.00 h, 1. mája do 16.00 h. Účasť predbežne potvrdilo 120 vystavovateľov a predajcov zo Slovenska, Holandska, Nemecka, Maďarska, Českej republiky a Poľska. Usporiadateľ, ktorým je firma Kulla, očakáva 50- až 70-tisíc návštevníkov. Na veľtrhu vyberú Kvet Flóry, ktorý to bude, je ešte tajomstvom.

Vstupenka pre dospelú osobu stojí 80 Sk, dôchodcovia, študenti, vojaci a deti od 6 do 15 rokov zaplatia polovicu. Vstupenka pre rodinu (dvaja dospelí + deti) stojí 200 korún. Vstupenka na Flóru Bratislava platí zároveň na ktorýkoľvek jeden dostih v sezóne 2007 na Závodisku Starý háj.

(brn)
Páčil sa vám článok?