FOTO: Najkrajšou Slovenkou sa stala 22-ročná Bratislavčanka Leona Novoberdaliu

15.8.2020

Zdroj: FB Miss Slovensko

Páčil sa vám článok?

Najkrajšou Slovenkou pre rok 2020 sa počas piatkového finále 25. ročníka Miss Slovensko stala Bratislavčanka Leona Novoberdaliu. Krehká blondínka od začiatku vynikala zvodným pohľadom a zaujímavou tvárou a tak niet divu, že napokon uspela a zaslúžene získala prestížny titul.

Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu má 22 rokov a pochádza z Bratislavy. V súťaži Miss Slovensko o sebe prezradila, že ako dieťaťu jej diagnostikovali hyperaktivitu a tak jediným spôsobom, ako ju udržať „na uzde“, bolo prihlásiť ju na množstvo krúžkov. Zoznam jej aktivít je preto naozaj pozoruhodný. Dlhé roky sa venovala krasokorčuľovaniu, baletu, gymnastike, fitnesu a tenisu. Neskôr jej chrbtica už nezvládala toľký nápor a tak musela spomaliť. Aktívneho pohybu sa však nevzdala, akurát si vybrala taký, ktorý jej neohrozoval zdravie. Od pätnástich rokov sa venuje joge a plávaniu.

S jej činorodosťou zrejme súvisí aj škola, ktorú si vybrala. Leona totiž v Londýne vyštudovala politickú ekonómiu, čím jej život nabral úplne iný rozmer. Ako veľmi mladé dievča bola totiž v cudzine odkázaná len sama na seba, čo ju podľa jej slov naučilo veľkej samostatnosti. Preto toto štúdium berie ako výbornú skúsenosť. Aktuálne pracuje vo finančnej inštitúcii, ktorá sa zaoberá investíciami. Do súťaže Miss Slovensko sa prihlásila preto, lebo to odmalička bolo jej snom, ktorý si chcela splniť. V piatok večer sa jej tento sen splnil a Leona sa stala novou kráľovnou krásy pre rok 2020. Srdečne jej blahoželáme!

Zdroj: FB Miss Slovensko

Miss Slovensko 2020 - Leona Novoberdaliu, I.vicemiss Slovensko 2020 a EVA Miss Sympatia 2020 Viktória Podmanická a II. vicemiss Slovensko a Miss GOSH 2020 Kristína Víglaská.

(ars)

Páčil sa vám článok?