ANKETA: Vyberte si z dvanástich finalistiek Miss Slovensko 2020 svoju favoritku...

11.8.2020

Zdroj: FB Miss Slovensko

Páčil sa vám článok?

Aj keď sa finále súťaže Miss Slovensko konávalo po minulé roky pravidelne v apríli, tak pre koronu bolo vyvrcholenie tejto šou posunuté na neurčito. Čakanie na novú kráľovnú krásy sa však skončí už v piatok 14. 8., kedy sa aj v priamom prenose TV JOJ rozhodne o držiteľke už prestížneho titulu slovenskej miss a spoznáme aj dve vicemissky či víťazky sprievodných kategórií.

25.ročník súťaže Miss Slovensko vyvrcholí už tento piatok slávnostným galavečerom, ktorý bude moderovať dvojica Milan Zimnýkoval a Marián Čekovský. My vám ponúkame možnosť vybrať ešte pred finálovým televíznym prenosom, ktorý odvysiela TV JOJ 14. augusta od 20,35 h si svoju favoritku, prostredníctvom hlasovania v našej ankete, ktorú nájdete na konci fotografických vizitiek.  

Zdroj: abn

1. Natália Vohláriková (18 rokov) - Šintava. Do súťaže Miss Slovensko 2020 sa prihlásila, pretože v rámci svojich záľub pochodila už mnoho súťaží a tento projekt je pre ňu úplne niečím novým. Študentka gymnázia v Seredi miluje šport, tanec, ale aj spev. V budúcnosti by chcela študovať medicínu.

2. Kristína Víglaská​ (20 rokov) - Zvolen. Študentka medzinárodnej komunikácie v Haagu je športovkyňou telom i dušou. Absolvovala i povyhrávala mnoho súťaží. Najlepšie jej ide ľahká atletika, konkrétne viacboj, ale hrávala aj basketbal a florbal. Baví ju zdravá kuchyňa a modelingu sa popri škole venuje už niekoľko rokov.

3. Kristína Kramárová (24 rokov) - Trenčín. Absolventka fakulty biomedicínskeho inžinierstva v Prahe, ktorú zaujíma aj prírodná medicína. Najskôr si myslela, že jej životom bude tenis, ktorý hrávala 11 rokov. Nakoniec sa dostala k modelingu, ktorému sa v uplynulých rokoch venovala popri štúdiu.

Zdroj: abn

​4. Lucia Jesenská (19 rokov) - Vrútky. Veľkou vášňou tohtoročnej maturantky gymnázia Jozefa Lettricha v Martine je fotografovanie. Hoci sa sama venuje modelingu, práve ona často stojí aj na opačnej strane fotoaparátu. Celkovo má pozitívny vzťah k médiám a popri škole pracuje ako redaktorka v regionálnom médiu, kde sa venuje najmä téme mladých.

5. Melanie Theresa Beňková (19 rokov) - Borský Mikuláš. Študentka športového gymnázia v Banskej Bystrici vyniká v mnohých športových disciplínach. Či už je to hod kladivom, skok do diaľky a svojho času sa venovala aj vzpieraniu. Popri škole a športoch sa venuje modelingu a jej špeciálnym hobby je hra na saxofóne.

6. Ivana Zvaríková (20 rokov) - Banská Bystrica. Kedysi chcela študovať medicínu, nakoniec jej učaroval svet filmu. Študentka Vysokej školy múzických umení okrem filmu miluje operu a balet. Modelingu sa nikdy nevenovala, súťaž Miss Slovensko ju zaujala hlavne kvôli charitatívnemu zameraniu.

Zdroj: abn

​7. Natália Lopašovská (21 rokov) - Sereď. Jediná ľaváčka v súťaži Miss Slovensko je kreatívny typ človeka. Absolvovala umeleckú školu, venovala sa tancu i spevu, ale nakoniec zostala pri maľovaní obrazov a kresbe. Aj preto, že má rada ruch okolo seba by chcela v budúcnosti študovať masmediálnu komunikáciu.

8. Leona Novoberdaliu (23 rokov) - Bratislava.  Absolventka politickej ekonómie na King´s College London, v súčasnosti pracuje pre investičnú spoločnosť. 10 rokov sa venovala športovej gymnastike, popritom zvládala tenis aj plávanie. V minulosti pomáhala ako dobrovoľníčka v Červenom kríži a Klube Detskej Nádeje.

9. Vanessa Šabíková (20 rokov) - Hronský Beňadik. Študentka financií, bankovníctva a investovania na Ekonomickej univerzite v Bratislave miluje svet bankovníctva. V jej živote ale nie je všetko len o ekonomike. Medzi jej záľuby patrí záhradkárstvo či šachy. Niekoľko rokov sa venuje modelingu, vďaka ktorému sa naučila samostatnosti a spoznala iné krajiny.

Zdroj: abn

10. Alexandra Svrčková (21 rokov) - Prievidza. Absolventka španielskeho bilingválneho gymnázia ovláda plynulo angličtinu i španielčinu a v súčasnosti študuje medzinárodný obchod v Prahe. Raz by chcela precestovať Latinskú Ameriku a medzi jej záľuby patrí tanec a svojho času robila aj cheerleaderku basketbalovému tímu v Prievidzi.

11. Viktória Špotáková (20 rokov) - Marianka. Študentka psychológie a manažmentu vo Viedni sa cudzie jazyky učí odmalička. Najskôr chodila na americkú školu v Bratislave a angličtinu považuje za svoj druhý materinský jazyk. Šesť rokov sa venovala karate, no napokon u nej zvíťazil modeling, vďaka ktorému sa splnil jej sen cestovať.

​12. Viktória Podmanická (18 rokov) - Banská Bystrica. Umenie, ale aj šport a dobrovoľníctvo sú hlavnou náplňou života študentky gymnázia Jozefa Gregora Tajovského v Banskej Bystrici. Má za sebou niekoľko vedomostných i telovýchovných súťaží a od základnej školy je dobrovoľníčkou v združení, ktoré pomáha hendikepovaným deťom a mládeži.

(ars)

Páčil sa vám článok?