Vianočno-novoročný koncert pre Dúbravčanov

20.12.2016
0
Vianočno-novoročný koncert pre dúbravčanov - vian koncert dubravka
Páčil sa vám článok?

Magická atmosféra, kultúrny zážitok, stretnutie blízkych, alebo len jedinečná možnosť prezrieť si starý dúbravský kostol. O tom všetkom bude koncert, ktorý vo vianočnom období organizuje Mestská časť Dúbravka, Rada seniorov v Dúbravke, v spolupráci so Základnou umeleckou školou Eugena Suchoňa a miestnymi cirkvami.

Koncertsa bude konať  v stredu 28. decembra o 16.00 hod a má nadviazať na vlaňajšiu úspešnú premiéru, keď sa miesta v kostole zaplnili do posledného.

Predvedie sa operný spevák Martin Babjak, ktorý vystúpi aj so svojím bratom Jánom, taktiež vynikajúcim spevákom. V programe nebude chýbať ani Dúbravčan a známy spevák Peter Oswald, svoj operný svet priblíži aj Jozef Benci, za klavír si sadne Jana Nagy-Juhasz, rozoznejú tóny organu a spevu Dúbravčanov Ružovičovcov a ďalšie spevácke zbory a spevokoly.

„Koncert bude mať aj vďaka miestu určite skvelú atmosféru a presne v takomto pokojnom duchu a hudbou by sme chceli Dúbravčanom zaželať všetko dobré a najmä zdravie do nového roku,“ pozýva na podujatie starosta Martin Zaťovič.

Na záver zaznejú vianočné a novoročné spevy aj pieseň Tichá noc, svätá noc, vstup je voľný.

(ts, ms Foto: MČ Dúbravka)

Páčil sa vám článok?