Dúbravka sa na Katarínu zabaví v retro štýle

21.11.2016
0
Dúbravka sa na katarínu zabaví v retro štýle - retro mc dubravka
Páčil sa vám článok?

Vlani vyskúšala mestská časť Bratislava Dúbravka retro zábavu na Štefana, po vydarenej premiére bude teraz retro večer skôr, už na Katarínu. Kataríny totiž tento rok oslavujú v piatok, čo je ideálny čas na zábavný večer plný hudby a tanca.

V Dome kultúry Dúbravka budú 25. novembra od 19.00 h. pripravené spomienky na nedávnu minulosť. Večerom má sprevádzať moderátorka a muzikálová speváčka Andrea Somorovská, na programe bude hudobnú šou, zábavné súťaže a disco, samozrejme v retro štýle, nformovala Lucia Marcinatová z miestneho úradu.

„Okrem retro programu v štýle čias Repete hitov domácej tvorby i zahraničnej scény, kedy vládla ABBA či Beatles pripomenieme aj hity  Karola Duchoňa, či skupiny Elán s Ottom Kollmannom,“ informuje  Peter Varga, riaditeľ Domu kultúry Dúbravka.

K sprievodným programom má patriť aj fotoštúdio, v ktorom zveční fotograf zábavné outfity a nezabudnuteľné momenty. Vítaný je totiž vstup v retro oblečení.

Lístky sú už v predaji v pokladni Domu kultúry Dúbravka, v cene 25-eur je predjedlo, večera, občerstvenie, kapustnica či niečo na zapitie. Súčasťou akcie má byť aj tombola, samozrejme, v štýle retro. 

(ts, ms Foto: MČ Dúbravka)

Páčil sa vám článok?