Jediný bratislavský koncert Katky Knechtovej bude v Dúbravke

26.10.2016
0
Jediný bratislavský koncert katky knechtovej bude v dúbravke - knecht
Páčil sa vám článok?

Už 3. novembra odohrá Katka Knechtová v rámci svojho turné s názvom Prežijú len milenci koncert v Bratislave. Vystúpenie v Dome kultúry Dúbravka bude jej jediné v hlavnom meste.

Koncert sa začne o siedmej večer a podľa aktuálnych informácií sú lístky stále v predaji. Speváčka sa počas leta popri koncertovaní zatvorila v štúdiu, kde pripravovala singel aj nový album. „Album sa bude volať Premeny a v podstate uzatvorí ďalšiu významnú kapitolu môjho života. Budú na ňom piesne, ktoré mapujú moju 20-ročnú hudobnú cestu, avšak v nových aranžmánoch pre kapelu a malý orchester. Získali tak úplne iný, intímnejší a emotívnejší rozmer,“ vraví Katka Knechtová. Všetky piesne z nového albumu a k tomu najväčšie hity chce speváčka publiku ponúknuť aj počas jesenného turné.

„Na turné Prežijú len milenci TOUR II budú okrem mojej stálej kapely hrať aj hostia. Zaspievam si v sprievode malého orchestra. Budú to hudobníci, ktorí hosťujú aj na albume Premeny. Fanúšikom sa jarná časť turné veľmi páčila a tak pokračujeme. Je to naozaj výnimočný projekt, ktorý sa ale vzhľadom na náročnosť, už nebude viac opakovať. Pre mňa je najväčším zážitkom doterajšej kariéry,“ uzatvára speváčka. 

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?