Bratislava má nový festival, patrí ženám!

3.4.2013
0
Bratislava má nový festival, patrí ženám! - cherchez_la_femme2
Páčil sa vám článok?

Cherchez la femme je nový bratislavský mestský festival zameraný na prezentáciu kvalitnej tvorby žien - umelkýň. Od 11. do 13. apríla 2013 si budú môcť návštevníci niektorých klubov v Starom Meste užiť viac ako 14 koncertov, 5 výstav a exhibícií vizuálneho umenia.

Jedným z vrcholov festivalu bude otvárací koncert, ktorý odohrá 11. apríla v Ateliéri Babylon jedna z najúspešnejších českých hudobníčok Iva Bittová spoločne so speváčkou Oy zo Švajčiarska. Počas festivalu sa predstavia aj viaceré slovenské kapely a interpreti - Puding pani Elvisovej, Longital či Katka Korček a jej Lady Kazoo, Andrea Bučková a Mária Kmeťková, či na Slovensku žijúca Kubánka Glenda Lopéz. Špecialitou bude 12. apríla hudobný projekt Ladies & Eugen Botoš Finally Band, ktorý je pripravený práve pre Cherchez la femme. Je to funky a R´n´B program, v ktorom sa predstavia tri skvelé slovenské speváčky – Zuzana Mikulcová, Mimie a Zdenka Predná. Skvelý funky večer na vás čaká.

Mestský festival Cherchez la femme bude v Ateliéri Babylon, v Nekapri InnArte, v NuSpirit Clube, v Green Buddha, či v KC Dunaj. Viac o programe festivalu na www.cherchezlafemme.sk

(brn)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?