Vy by ste to takto nezbabrali? Chcete si vyskúšať riadenie električky? Máte možnosť

5.11.2019
0

Zdroj: DPB

Páčil sa vám článok?

Štve vás, keď vidíte uliciach električku, ako prekáža doprave? Vy by ste to zvládli inak? Máte možnosť si to jednoducho vyskúšať.

"Zlomené zberače, Bermudské trojuholníky a zrážky s autami? Hovoríš si, že by si dokázal riadiť električku lepšie? Tak sa ukáž! Hľadáme nových kolegov, ktorí nám pomôžu rozšíriť prevádzku električiek do ďalších častí mesta. Aj vďaka tebe budeme môcť posilniť interval napr. do Karlovej Vsi, kde chceme začať jazdiť s električkami ešte častejšie, ako jazdí metro v zahraničí. Na náborovom dni vo štvrtok 14. novembra si budeš môcť vyskúšať, aké je to uviesť do pohybu niekoľko ton vážiaci stroj a ubrzdiť ho na šmykľavých koľajniciach. Čakáme ťa o 15:00 na vrátnici pred vozovňou Jurajov dvor. Registrácia nie je potrebná," informoval Dopravný podnik Bratislava na sociálnej sieti.

V prípade, že sa rozhodnete stať vodičom električky, urobenie vodičáku vám zaplatí DPB. "Nástupný plat je  5,62 eura na hodinu + 10% výkonnostná odmena. Náborový príspevok je až  1500 eur a zároveň ťa čakajú mnohé ďalšie benefity a príplatky," dodáva DPB.

Ide o miesta na hlavný pracovný pomer, ale aj brigády, ktoré môžu robiť napríklad študenti vysokých škôl.

(ms)

Páčil sa vám článok?