Ružinov bude mať od soboty zimnú pohotovosť

28.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

Zimná pohotovosť začne v mestskej časti Ružinov od soboty 1. decembra a potrvá do 29. februára budúceho roka. Ako uviedol riaditeľ ružinovskej verejnoprospešnej spoločnosti Marián Ružič, dohodli sa na tom v utorok členovia zimného štábu, ktorý zvolal ružinovský miestny úrad.

"Zimná údržba vrátane zimnej pohotovosti bude zabezpečená tak, ako aj po minulé roky, teda 24-hodinovou službou," spresnil. Náklady na údržbu budú ružinovskému verejnoprospešnému podniku fakturované každý mesiac a ako povedal Ružič, "bude to záležať od množstva výjazdov, použitej techniky, ale aj od ľudí, dispečerov, ktorí musia byť aj v noci a počas víkendov neustále k dispozícii."

Ružič ďalej uviedol, že od 17. novembra majú objednávky bez konkrétnej sumy len na výkon služieb, teda na zabezpečenie zimnej údržby počas pracovného času od 7.00 do 15.00 h. "To znamená, že i napriek nepriaznivému počasiu a sneženiu počas posledných večerov a nocí sme nemali príkaz, sami rozhodovať nemôžeme, takže cesty sme odhŕňať nemohli," dodal.

(sita)
Páčil sa vám článok?