Nezvyčajný prípad: Stratená kabelka ležala 24 hodín v Pentagone, k jej majiteľke sa dostala "nedotknutá"

13.4.2022
Pentagon

Zdroj: nc

Páčil sa vám článok?

Okoloidúci v bratislavskom Pentagone našiel pred jedným z vchodov na Stavbárskej ulici dámsku kabelku. Jej nájdenie nahlásil polícii a ukázalo sa, že žena sa s jej stratou už aj zmierila. Aké bolo jej prekvapenie, keď jej ju odovzdali nevykradnutú..

Bratislavskí policajti sa v priebehu uplynulých dní stretli s nezvyčajným prípadom.
Náhodný okoloidúci muž spozoroval pred jedným z vchodov do obytného domu na Stavbárskej ulici – známom pod názvom Pentagon, dámsku koženú kabelku. Nakoľko kabelka obsahovala osobné doklady, finančnú hotovosť, mobilný telefón ako aj rôzne iné predmety, nález oznámil na čísle 158.

"Následne sa na miesto dostavila hliadka PZ, ktorá sa skontaktovala s majiteľkou kabelky. Tá policajtom uviedla, že kabelku stratila predchádzajúci deň -pred 24 hodinami, keď týmto miestom prechádzala a mala v rukách iné predmety. Stratu kabelky si uvedomila až so značným časovým odstupom a ako policajtom uviedla, so stratou sa už „zmierila“," spresnila polícia s tým, že pretože policajtom detailne popísala obsah kabelky a rovnako sa preukázala dokladmi potvrdzujúcimi jej totožnosť, kabelku jej policajti odovzdali.

​"Aj touto cestou by sme chceli apelovať na verejnosť, aby sa v takýchto situáciách zachovali tak ako náhodný okolo idúci a predmety, ktoré nájdu odovzdali na najbližšom policajnom oddelení," dodala polícia.

(nc)

Páčil sa vám článok?