FOTO: Medzi Vrakuňou a Seneckou cestou otvorili nový úsek obchvatu

11.2.2021
0

Zdroj: D4R7 Construction

Páčil sa vám článok?

Dnes (štvrtok 11. februára) otvorili ďalší úsek D4 v dĺžke 7,1 km medzi križovatkami Vrakuňa a Ivanka Západ (Senecká cesta). Informoval nás o tom hlavný zhotoviteľ stavby D4R7 Construction.

Vodiči smerujúci z cesty R7 a priľahlých obcí, ktorí dosiaľ museli využívať časť bratislavského obchvatu, tak po prvý raz budú môcť celkom obísť hlavné mesto a dostať sa až na starú Seneckú cestu.

Od 11. februára prebiehalo na úseku odstraňovanie betónových zábran, prispôsobovanie dočasného dopravného značenia a ďalších činností nevyhnutných na spustenie prevádzky. Ešte predtým sa uskutočnili finálne obhliadky celého úseku s predstaviteľmi polície, ako aj ministerstva dopravy. Popoludní už bol úsek sprístupnený motoristom.

„V čase pandémie, ktorá tak výrazne ovplyvňuje životy nás všetkých, je dokončenie a spustenie ďalšieho úseku D4R7 úspechom, ktorý pocítia spočiatku najmä tí vodiči, ktorí musia stále cestovať za prácou,” vyhlásil Michael Heerdt, generálny riaditeľ D4R7 Construction.

FOTOGALÉRIA:

-  Vodiči môžu využívať výjazdové vetvy a priamy smer v križovatke Vrakuňa v smere od križovatky Ivanka Západ.
- Taktiež aj vjazdovú vetvu v križovatke Ivanka Západ z cesty I/61 v smere od Bratislavy a vetvu v smere od Senca.
- K dispozícii sú tiež zjazdové vetvy v križovatke Vrakuňa z cesty II/572A a priamy smer v križovatke Vrakuňa v smere od križovatky Podunajské Biskupice.

(ms)

Páčil sa vám článok?