FOTO: Starostu Vrakune poriadne nahnevali vandali, ktorí zdemolovali zariadenie lesoparku

2.9.2020

Zdroj: FB M.K.

Páčil sa vám článok?

"Mám pocit, že v našom lesoparku bol v noci Terminátor alebo Rambo, veď to nemohol normálny smrteľník povylamovať všetky tyče pri stromoch či vytrhnúť ešte aj zabetónovaný stôl zo zeme," posťažoval sa na sociálnej sieti starosta Vrakune Martin Kuruc a pridal aj niekoľko fotografií, pri ktorých naozaj zastáva rozum nad motiváciou vandalov ničiť aj užitočné veci...

"Keď si chlapci chcete dokazovať svoju silu, tak príďte k nám do Zberného dvora a môžete tam posúvať kontajner, ak máte na to odvahu. Ale takto devastovať veci v lesoparku, je fakt smutné," odkázal im nahnevaný starosta. 

Zdroj: FB M.K.

​"Prosím aj vás - rodičia násťročných, vysvetlite svojim deťom, že sa nepatrí ničiť takto verejné priestory. Lebo len výchovou detí docielime to, že naše okolie bude pekné, inak to bude stále a stále horšie. Lebo, ak máme lesopark strážiť SBS alebo oplotiť a na noc zamykať, tak nám už neostane na zveľadenie ničoho. Môžeme sa tiež vrátiť p 5 rokov v čase a prestať sa o lesopark starať a nechať ho na starosti vandalom, bezdomovcom a feťákom, ale to asi nechceme," dodal M. Kuruc.

Ničenie zariadenia v lesoparku nahnevalo aj viacerých obyvateľov Vrakune a dokonca sa v diskusii na sociálnej sieti objavil prísľub finančnej odmeny pre človeka, ktorý uvidí v akcii a nahlási partiu, čo má záľubu v demolácii verejného majetku. 

(ars)

Páčil sa vám článok?