Vo Vrakuni bude prerušená dodávka pitnej vody – na cisternu však nečakajte!

26.8.2017
Voľby 2014 | zoznam kandidátov - mestská časť vrakuňa - znak_vrakuna
Páčil sa vám článok?

Bratislavská vodárenská spoločnosť pred niekoľkými dňami poslala na Miestny úrad vo Vrakuni oznámenie o prerušení dodávky vody z verejného vodovodu, ktoré sa bude týkať Majerskej ulice. Metská časť o tom informovala na svojej oficiálnej webovej stránke.

„Ako prevádzkovateľ verejného vodovodu vám oznamujem prerušenie dodávky vody z verejného vodovodu z dôvodu plánovanej opravy. Uvedené prerušenie dodávky vody bude realizované dňa 6.9.2017 v čase od 8.00 hod. do 10.00 hod. v uliciach Majerská od Hlohovej. Vzhľadom k rozsahu a dobe prerušenia dodávky vody v zmysle vyššie uvedeného nebude zabezpečené náhradné zásobovanie obyvateľstva pitnou vodou prejazdom cisternového motorového vozidla vo vyššie uvedenom čase a uvedených uliciach,“ píše sa v oznámení.

„Za spôsobené komplikácie sa vám ospravedlňujeme, avšak predmetná oprava je nevyhnutná za účelom zabezpečenia plynulej dodávky vody z verejného vodovodu pre obyvateľov vašej mestskej časti,“ napísali vodári s tým, že v  prípade komplikácii pri dodávke vody verejným vodovodom treba volať Dispečing BVS a.s. na telefónnom čísle 0800 121 333.

(ars, foto: abn)

Páčil sa vám článok?