Charitatívne podujatie Doma dobre opäť podporí ľudí bez domova

5.12.2022

Zdroj: Depaul Slovensko

Páčil sa vám článok?

S cieľom pomôcť ľuďom bez domova a upozorniť spoločnosť na ich skutočné problémy organizuje festival Pohoda aj tento rok charitatívne podujatie Doma dobre. "Zároveň podporuje výzvu ´Adoptuj si posteľ´, za ktorou stojí nezisková organizácia Depaul Slovensko," avizuje organizátor podujatie, ktoré sa uskutoční v nedeľu (11. 12.) od 13.00 do 17.00 h priamo v Nocľahárni sv. Vincenta de Paul v Bratislave.

Akciu svojím hudobným vystúpením prídu podporiť Gleb, Meowlau X Val a folklórna skupina Šukovci. Súčasťou bude aj diskusia na tému O bytoch a ľuďoch, dodáva PR a Media Pohody Lukáš Grešš.

Vstup je pre verejnosť voľný, návštevníci budú môcť podporiť zbierku určenú na pomoc ľuďom bez domova aj zaslaním prázdnej SMS na číslo 827 (pomoc v hodnote tri eurá) alebo "adoptovaním si postele". Viac o práci a pomoci ľuďom bez domova sa záujemcovia dozvedia na depaul.sk a adoptujsipostel.sk.

Koncerty aj diskusie charitatívneho podujatia bude naživo streamovať na svojej FB stránke festival Pohoda a ďalší partneri. 

Pred pár dňami sme priniesli rozhovor s pracovníčkou nocľahárne DePaul. Ak ste ho nečítali, nech sa páči:

​(tasr)

Páčil sa vám článok?