Kaufland inovoval svoju predajňu v mestskej časti Bratislava - Dúbravka

6.7.2017

Zdroj: mh

Páčil sa vám článok?

(pr) Spoločnosť Kaufland sa rozhodla opäť modernizovať. Už aj obyvatelia mestskej časti Bratislava - Dúbravka môžu nakupovať v prestavanej predajni, ktorá im poskytne značné zvýšenie komfortu.

Zákazníci tejto mestskej časti sa môžu tešiť na voľnejší pohyb v predajni, nižšie umiestnené regály, urýchlenie nákupu, ale aj viac priestoru na nákup. Inovácie sa týkajú hneď niekoľkých pozitívnych zmien.

„Vždy čerstvý sortiment, ale aj pozitívne emócie a pohoda pri nákupe.“ Týmto heslom sa riadi spoločnosť Kaufland, ktorá aj z tohto dôvodu pravidelne inovuje štandard svojich predajní. „Cieľom modernizácie je zvýšenie komfortu a kultúry predaja pre našich zákazníkov, ku ktorým patrí napr. zníženie maximálnej výšky regálov, zriadenie oddelenia s tovarom na malý rýchly nákup, ako aj zvýšenie voľnosti pohybu aplikáciou nového, prehľadného konceptu regálov a usporiadania sortimentu,“ uviedol na margo inovácií Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s. 

Pohodlnosť a rýchlosť nákupu podporuje viacero inovatívnych krokov. Jedným  z nich je už samotný vchod do predajne, ktorý sa spoločnosť rozhodla rozšíriť tak, že zákazník sa hneď po príchode ocitne v zdravom oddelení ovocia a zeleniny. Rýchlosti nákupu každého obyvateľa tejto mestskej časti pomôže aj odstránenie stredovej regálovej steny, ktorá dáva zelenú pohybu krížom cez celú predajňu, ale aj medzi jej jednotlivými oddeleniami.

Zákazníci sa môžu tešiť aj z nových prehľadných regálov a  pultového nábytku, vstupu do predajne, ale aj zo zavedenia samoobslužných pokladní a nového dizajnu informácií predajne.  Napríklad pekáreň, ktorá je súčasťou každodenných nákupov, sa nachádza hneď za oddelením ovocia a zeleniny, mrazený tovar priamo pri pokladniach. Nákup sa stáva už aj v tejto bratislavskej mestskej časti doslova otázkou minútky.

Zákazníkom je k dispozícii predajná plocha o rozlohe 3 619,70 m2 a parkovisko s kapacitou 250 parkovacích miest. Areál predajne sa rozprestiera na pozemku s celkovou rozlohou 18 751 m2, zastavaná plocha z toho predstavuje 5 503,48 m2.

Páčil sa vám článok?