Vianoce už priplávali po Dunaji do Eurovea

2.12.2019
Páčil sa vám článok?

(pr) Vianoce sú čochvíľa tu a vy tento najkrajší čas v roku môžete stráviť v Eurovea, kde zažijete nielen príjemný čas adventu spolu so svojimi najbližšími, ale aj výhodne nakúpite skvelé darčeky pre celú rodinu. Pre návštevníkov shoppingu je pripravených i niekoľko príjemných prekvapení so skvelými benefitmi, ktoré môžete využiť od začiatku decembra až do Silvestra.

Vianočné nákupy plné benefitov

„Aj tento rok sme pripravili pre našich zákazníkov skvelé výhody na spríjemnenie vianočných nákupov. Stačí nakúpiť v jeden deň darčeky za 30,40 alebo 80 euro a ešte v ten istý deň si uplatniť bonus na informáciách,“ prezrádza Oľga Hammer, PR & marketing manager Eurovea. Ak miniete na jeden alebo viacero darčekov spolu 30 eur, dostanete vianočnú vonnú kartu v tvare srdiečka alebo anjela. V prípade, že to bude 40 euro, máte balenie jedného darčeka gratis a môžete si pritom vybrať z dvoch originálnych dekoratívnych papierov. No to nie je všetko.  Pri nákupe nad 80 euro získate taxi kupón vo výške osem eur, vďaka ktorému sa odveziete z Eurovea kamkoľvek v rámci Bratislavy.

Zľavová knižka a vianočný dekor

Eurovea pre všetkých vianočných nákupných nadšencov pripravila zľavovú knižku, ktorú si budete môcť v predajniach uplatniť od 12. do 15.decembra. Knižka bude k dispozícii v najnovšom čísle časopisu EMMA v predaji  už od 6. decembra 2019. Nezabudnite teda, že strieborný víkend bude ideálnym časom na výhodné nákupy vianočných darčekov, pretože vďaka zľavovej knižke zoženiete len v týchto dňoch darčeky pre vašich najbližších za bezkonkurenčné ceny. Čarovnú vianočnú atmosféru vášho domova môžete tiež doladiť zaujímavou výzdobou s doplnkami z novej prevádzky Krásne Vianoce, ktorú nájdete pri predajni Datart.

Nakupovanie s deťmi nebolo nikdy jednoduchšie

Určite ste už i vy doma riešili dilemu, ako zvládnuť vianočné nákupy v spoločnosti vašich detí. V Eurovea sa o vašich drobcov radi postarajú v Sport Kids Parku. Starosti si nemusíte robiť ani s uskladnením školských tašiek a zimných vetroviek. V shoppingu na Dunaji dlhodobo fungujú samoobslužné odkladacie skrinky, takže predvianočný pobyt v Eurovea si budete môcť vychutnať s voľnými rukami. Šatňové skrinky pritom majú dve veľkosti a bez obáv sa vám do nich zmestí všetko, čo bude treba. Nájdete ich na -2 podlaží pri eskalátoroch a travelátoroch.

Príjemne strávený čas v kruhu rodiny

Nakupovanie vianočných darčekov vôbec nemusí byť stresujúce. Po tom ako sa vaši drobci vyšantia v detskom kútiku, ktorý nájdete hneď vedľa kina Cinema City a vy zoženie všetko, čo potrebujete, môžete spoločne vychutnať vianočnú atmosféru na vianočných trhoch. Tie sú v Eurovea otvorené denne od 10.00 do 21.00 hodiny. Chutná cigánska či skvelý punč dodajú každému adventnému výletu ten správny nádych. Nezabudli sme pritom ani na ľudí s potravinovými intoleranciami a na vianočných trhoch si nájdu niečo dobré pod zub i oni. Po chutnom obede môžete svoj nákupný deň s deťmi zakončiť na klzisku: „Naše klzisko s rozmermi 40x20m je najväčšie neplatené exteriérové klzisko pre verejnosť v Bratislave. Aj túto sezónu sa na ňom uskutočnia skvelé akcie pre deti a dospelých, fotenie a samozrejme aj  obľúbená škola korčuľovania s Decatlonom zadarmo. Klzisko otvárame už 15.decembra a verejnosti  bude k dispozícii až  do konca februára budúceho roka,“ informuje Oľga Hammer. Ak ste si doma zabudli korčule nevadí. Bezplatne vám ich zapožičajú v predajni Decathlon, a pre deti okrem korčúľ aj helmy. Počas týždňa bude klzisko otvorené v čase od 13.00 do 21.00 a cez víkendy zas od 10.00 do 21.00 hodiny.

Darčeková karta je ideálnym darom pre každého

Eurovea má pre vás riešenie aj v prípade, že si neviete dať rady s vymýšľaním vhodného darčeka pre vašich príbuzných, ktorí majú osobitý štýl a vlastné predstavy o tom, čo by si chceli nájsť pod vianočným stromčekom. Ideálnou voľbou je v tomto prípade darčeková karta Eurovea, ktorú jednoducho zakúpite na informáciách pri vchode do shoppingu. Obdarovanému môžete venovať sumu od 10 do 150 eur: „Kredit na darčekovej karte môže jej majiteľ využiť napríklad na nákup prémiového oblečenia módnych značiek, ktoré nikde inde na Slovensku nenájdete alebo na gastro zážitok v jednej z našich reštaurácií,“ rozpráva o širokých možnostiach použitia tohto skvelého darčeka Oľga Hammer.

Vianoce sú aj o pomoci

Eurovea podporuje občianske združenia a charitatívne organizácie počas celého roka. Svoje priestory poskytla Lige proti rakovine, Detskému kardiocentru, Deťom s rakovinou, Hodine deťom, Lige pre duševné zdravie, Modrému gombíku, Bielej pastelke, Červenému krížu a iným organizáciám, ktoré sa snažia pomáhať ľuďom v núdzi. A inak tomu nie je ani pred Vianocami. Nie každý z nás má to šťastie, že si môže na Štedrý deň sadnúť k sviatočne prestretému stolu spolu so svojimi blízkymi. Preto ani cez advent nezabúdame na pomoc tým, ku ktorým bol život menej prajný: Počas decembra sa v Eurovea bude konať event charitatívnej organizácie OZ Misia. Návštevníci počas tohto podujatia budú môcť stretnúť známe osobnosti a zároveň pomôcť ľuďom, ktorí to potrebujú. Pomôcť ľuďom v núdzi budete môcť aj kúpou predmetov z charitatívnych stánkov, ktoré sú v prevádzke každý deň až do Vianoc. Veď kedy je vhodnejší čas urobiť dobrý skutok, ak nie práve pred najkrajšími sviatkami v roku.

Páčil sa vám článok?