Koncerty na Mičurine: Jedinečná atmosféra pod hviezdami so skvelou hudbou

13.8.2018
Cestou k ekoiuvente sa zaoberáme, bráni sa ministerstvo - ekoiuventa
Páčil sa vám článok?

Dve bratislavské kapely Para a Bad Karma Boy sa rozhodli podporiť svojím koncertom verejný záujem - postupné oživovanie areálu národnej kultúrnej pamiatky Mičurin - Ekoiuventa a jeho celoročné sprístupnenie pre verejnosť. Už túto stredu odohrajú koncert v amfiteátri na Mičurine a vy si tak môžete užiť atmosféru pod hradom s príjemnou hudbou.

Cieľom je využiť jeho obrovský potenciál pre zmysluplné aktivity zamerané na všetky vekové kategórie. Areál Mičurin - Ekoiuventa je obom kapelám veľmi blízky - ich členovia sú z neďalekého okolia, niektorí majú aj živé spomienky na mičurinské nielen pestovateľské krúžky z detstva. 

Priestor areálu Mičurin je jedinečný svojou polohou v Starom Meste na samom vrchu hradného kopca. Jeho súčasťou je okrem letného kúpaliska a hlavnej budovy aj amfiteáter, kde sa koncert uskutoční pod holým nebom. Areál bol v roku 2016 vyhlásený za národnú kultúrnu pamiatku SR.

Otvorenie areálu bude v stredu o 19:30, najskôr vystúpi kapela Bad Karma Boy o 20-tej a po ich hodinovom vystúpení sa môžete tešiť na Paru.

Vstupné na oba koncerty je 6 eur a vstupenky bude možné zakúpiť iba na mieste pred koncertom do vyčerpania kapacity priestoru cca 400 miest. Výťažok z koncertu bude použitý na ďalší rozvoj aktivít pre verejnosť v areáli.

Svojou účasťou tiež vyjadríte aktívny záujem širokej verejnosti o tento areál a podporíte snaženie ľudí z radov aktívnych občanov i štátnych zamestnancov, ktorí dlhodobo usilujú o jeho oživenie a plnohodnotné fungovanie pre návštevníkov všetkých generácií.
(nc)

Páčil sa vám článok?