Mama - centrum v horárni pokračuje

13.12.2006
Páčil sa vám článok?

S veľkým záujmom bratislavských mamičiek (ale aj oteckov) a najmenších detičiek sa stretol program Mama - centrum, ktorý bol od januára do júna v Lesnej škole Horárne Horský park. Úspech spôsobilo popri živých a zaujímavých témach asi to, že deti boli spolu s rodičmi.

Zatiaľ čo odborník - pediater - hovoril v priebehu polhodiny o vopred stanovenej téme, deti sa tmolili naokolo, hrali sa s hračkami. Po tomto rozprávaní bolo možné vždy sa povypytovať odborníka, alebo sa podeliť s ostatnými o vlastné skúsenosti. Potvrdilo sa, že krátke neformálne prednášky v peknom prostredí vyústia vždy do príjemného posedenia, na ktorom si rodičia podiskutujú o každodenných problémoch a deti sa zahrajú s novými kamarátmi. Úspech Mama - centra priniesol jeho pokračovanie.

Tak ako doteraz sa budú stretnutia Mama - centra konať vždy v poslednú stredu v mesiaci o 16.00, iba v decembri to bude, kvôli Vianociam skôr. Garantom projektu je MUDr. Katarína Vicianová z I. detskej kliniky LFUK a DFNsP na Kramároch ako aj organizácia Pro Vita. Vstupné je ľubovoľné. Miesto si možno rezervovať vopred na bratislavskom telefóne 5478 9050.

Lesná škola sa nachádza oproti Horárni Horský park, na križovatke peších ulíc Majakovského, Bohúňova, pri hlavnom vstupe do Horského parku.

Páčil sa vám článok?