Hamburgery tentoraz predávali známe tváre

18.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

V piatok 2. októbra sa v reštauráciách McDonals´s uskutočnil Founder´s Day 98, ktorý je už tradičnou oslavou narodenín zakladateľa tejto spoločnosti Raya Kroca.

V bratislavských reštauráciách, ktoré sú súčasťou viac ako 23 500 prevádzok McDonald´s v 113 krajinách sveta, sa na oslavách zúčastnili priatelia a obchodní partneri spoločnosti, populárne osobnosti z kultúry, športu a verejného života.

Polovičný výťažok z predaja najväčšieho hamburgeru - Big Mac - za tento deň bude použitý na zakúpenie televízorov pre Základnú nemocničnú školu pri Detskej fakultnej nemocnici na Kramá­roch. Vyzbieraná suma v tento deň dosiahla v bratislavských reštauráciách spoločnoszti McDonald´s sumu 100 tisíc korún.

V reštaurácii na Námestí SNP svojou účasťou podporil túto myšlienku aj starosta Starého Mesta Andrej Ďurkovský, riaditeľ Fun rádia Peter Abrahám a riaditeľ spoločnosti McDonald´s Slovakia Klaus Hammer, spevák Marián Grexa, riaditeľka spomenutej základnej školy Zuzana Skákalová a členovia skupiny Hex.

Na Obchodnej hamburgery predával známe tváre z televízie Markíza - Patrik Herman, Anna Ghanamová, Ľubica Jurigová a ďalší. V Soravia centre na Rožňavskej obsluhovali Vlado Repčík, Dano Junas, Zuzana Tlučková, skupina Made to Mate a Jano Kuric zo skupiny Vidiek.

(brn)

Aj starosta Starého Mesta Andrej Ďurkovský si obliekol zásteru a v rámci dobročinnej akcie Founder´s Day v reštaurácii McDonald´s predával hamburgery.
FOTO - Vladimír Mišauer

Páčil sa vám článok?