FOTO: Z vtipného odkazu na dverách Mliečaku sa stal náborový inzerát a teraz máte šancu získať prácu aj vy!

25.4.2018

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

„Som hladný aj v nedeľu!“ napísal neznámy muž na biely papier rozmeru A4, ktorý našli zamestnankyne nového Mliečaku v pondelok ráno prilepený na dverách ich prevádzky na Poštovej ulici. Majiteľke bufetu sa tento vtipný odkaz zapáčil natoľko, že ho použila ako inzerát a prostredníctvom neho teraz zháňa budúcich zamestnancov.

Fotografiu spomínaného odkazu napísaného rukou na papieri zverejnila jedna z majiteliek spomínaného Mliečaku – Mia na svojom facebookovom profile, pričom k nej napísala aj vetu: „Inak hľadáme čašníkov, kuchárov a pomocné sily.“ A pripojila aj svoje telefónne číslo, na ktoré sme sa jej dovolali aj my. „Ten odkaz nám prišiel naozaj vtipný. Pravdou je, že cez víkendy, teda v sobotu a nedeľu máme Mliečak zatvorený. Chceli sme si najskôr v praxi vyskúšať, ako to zvládneme počas klasického pracovného týždňa, teda piatich dní. Režim na našej prevádzke je dosť náročný. Začína sa každé ráno už o piatej, pretože personál musí pripraviť úplne čerstvé všetky dobroty z našej ponuky. U niektorých našich zamestnancov trvá pracovná smena až 17 hodín, takže po nej musia mať zo zákona nasledujúce dva dni voľno. Momentálne máme osem pracovníkov a ak by sme mali mať otvorený Mliečak aj cez víkendy, tak by sme potrebovali zamestnať ešte aspoň ďalších päť ľudí,“ povedala nám majiteľka prevádzky, ktorú každodenne navštívi takmer 500 zákazníkov.

Bratislavské noviny sa rozhodli, že Mliečaku na Poštovej, ktorý nadviazal na tradíciu bývalých mliečnych bufetov a barov z nedávnej minulosti, pomôžu pohľadať vhodných adeptov na pozície čašník – čašníčka, kuchár – kuchárka a pomocné sily. Ak máte potrebnú odbornú spôsobilosť, vybavený zdravotný preukaz pre prácu v gastronómii a boli by ste ochotný/ochotna pracovať v Mliečaku, tak napíšte mail so svojimi kontaktnými údajmi na našu adresu: redakcia@banoviny.sk a do predmetu správu uveďte slovo: Mliečak. Dohodli sme sa s majiteľkou tejto vychytenej prevádzky s občerstvením v centre Bratislavy, že si jedného zo záujemcov z radov čitateľov Bratislavských novín osobne vyberie a pozve na pracovný pohovor.         

(ars, foto: Facebook)

Páčil sa vám článok?