V Pentagone sa podľa mestských policajtov začína situácia zlepšovať

5.12.2017
Pri pentagone zriadia prenosnú stanicu mestskej polície - p3
Páčil sa vám článok?

Už niekoľko mesiacov hliadky mestskej polície monitorujú verejný poriadok v okolí problematickej Stavbárskej ulice vo Vrakuni. Za ten čas tu vyriešili viacero priestupkov týkajúcich sa čistoty a poriadku na verejných priestranstvách a z problematických vchodov bytovky prezývanej Pentagon vykázali neprispôsobivých občanov.

Mestskí policajti úzko pri týchto aktivitách spolupracujú aj s príslušníkmi Policajného zboru. Pri poslednej spoločnej akcii našich psovodov a  psovodov Policajného zboru v jednom z vchodov našli sedem mladých ľudí, ktorí si spoločné priestory pomýlili s verejnými toaletami. „Aj tento zásah ukazuje, že  k verejnému poriadku v okolí problematických vchodov pristupujeme vážne a v týchto akciách nepoľavíme dovtedy, dokedy tu nezavládnu riadne pomery,“ povedal vrchný komisár Ing. Ivan Lechner, náčelník bratislavskej mestskej polície.

„V spolupráci s príslušnými zložkami Policajného zboru sa zameriavame nielen na exteriér, ale  aj interiér problematických vchodov. Situácia sa tu však nedá zmeniť zo dňa na deň. Naše aktivity v tomto smere však začínajú prinášať svoje ovocie,“ dodáva Ivan Lechner.

(ars, foto: abn)

Páčil sa vám článok?