Vo Vrakuni pribudol malý fitpark

21.11.2017
0

Zdroj: Magistrát

Páčil sa vám článok?

V bratislavskej Vrakuni môže byť život detí o čosi kvalitnejší. Pribudol tu fitpark, v ktorom si žiaci školy budú môcť zacvičiť na obľúbených workoutových zostavách.

Fitpark sa nachádza priamo v areáli Základnej školy na Žitavskej ulici. „Koncom leta sme začali budovať tri exteriérové fitnes zariadenia pre deti a jednu workoutovú zostavu s bezpečnostnou dopadovou plochou. Práce boli ukončené ešte v októbri, pričom deti môžu tieto zostavy už plnohodnotne využívať,“ informoval riaditeľ mestskej organizácie Generálny investor Bratislavy Vladimír Gašperák. Medzi obľúbenými fitnes zariadeniami sú ari-walker, bicykel, stepper či zostavy na posilňovanie.

Hlavné mesto tak pokračuje v budovaní týchto obľúbených zostáv na cvičenie, ktoré sú súčasťou detských ihrísk či sídlisk. Niekoľko takýchto workoutových zostáv zameraných na street workout, fitness a freestyle cvičenie s vlastnou váhou tela bolo nedávno vybudovaných aj v mestskej časti Nové Mesto, ktorých vybudovanie taktiež realizovala mestská organizácia Generálny investor Bratislavy. Zostavy boli vybudované vo vnútrobloku na ulici Československých parašutistov a na Nobelovej ulici v blízkosti detského ihriska. Obe zostavy sú zamerané na cvičenie s vlastnou váhou tela – tzv. street workout zostavy.

(TASR)

 

Páčil sa vám článok?